Skip to main content
  • 23.02.2010.

25 godina Detroit techna slavi se u Miamiu

Iako je WMC u Miamiu posljednjih godina poprimio dosta komercijalnog karaktera, underground glazba nije nimalo podcijenjena.

Piše: 

 

Carl Craig će biti glavni gost komemorativnog partya na kojem se slavi 25 godina Detroit techno glazbe. Party se odvija 25. ožujka u klubu Shore. Prošla je četvrtina stoljeća otkad je Juan Atkins pokrenuo svoju etiketu Metroplex te objavio uradak “No UFOs” pod pseudonimom Model 500, a techno fenomen čini se nikada neće prestati djelovati na planeti.

Osim Carl Craiga na ovom komemorativnom događaju bit će i Juan Atkins, Kevin Saunderson, Stacey PUllen, Kenny Larkin. Ljubitelji detroit housea moći će na drugom flooru slušati Moodymanna i Thea Parrisha.

Stealth i Get Physical također u Miamiu

Roger Sanchez i Stealth Records najavili su Stealt Live! Miami na predstojećem WMC-u. Ovaj put predstavit će nam nove produkcije tribal i electro house zvuka u klubu Set, 27. ožujka. Roger će pritom ugostiti neke nove i zanimljive DJ-e: Avicii, Prok & Fitch, Tom Stephan, Nick Bridges, Dean Coleman, Baggi Begovic

Etiketa Get Physical 25.04. u Hotelu Gansevoort najavljuje Damian Lazarusa, Thomas Schumachera, Italoboyze, Emerson Todda, Matthew Deara, Jesse Rose a ništa lošiji neće biti ni event 27.03. u studiju Charcoal uz M.A.N.D.Y.-ev nastup poznatiji kao ‘Dex ‘N’ Effex’, DJ Hell, Heidi, DJ T.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.