Skip to main content
  • 15.12.2009.

5. rođendan Karantene

Najuspješniji serijal partija u Splitu pod imenom Karantena, dočekao je svoj peti rođendan. Pripremite zaštitne maske i dođite na posebno izdanje Karentene u sklopu koje nastupaju legendarni britanci Bad Company. Ekipa Loopjunkies je u zadnjih pet godina gradu Splitu predstavila novi ritam i dimenziju elektronske glazbe. Ugostili su mnogobrojna svjetska imena drum'n'bass scene poput Black Sun Empire, Danny Wheeler, The Sect, Masheen, BTK, Kano i Dynamic. Ovaj put u goste dolazi Bad Company, ekipa koja je ostavila duboki pečat u svijetu izlomljenog zvuka.

Piše: 

 Okupili su se još 1999. godine oko underground etikete Renegade Hardware i zaslužni su za stvaranje novog drum'n'bass vala na „Otoku“. Spajajući tipični jungle ritam sa svojom vizijom technoa stvaraju prepoznatljiv zvuk među londonskim clubberima, nazvan "Tech-Step". Bad Company su svoj status zvijezda ostvarili kada su izdali singl „The Nine / The Bridge“ na vlastitom labelu, a u deset godina dugoj karijeri su izdali četiri albuma i veliki broj singlova. Treba izdvojiti album "The Book of Bad"  kojeg redovito vrte Black Sun Empire, Ed Rush & Optical, Cause 4 Concern, Dom & Roland.

Zahvaljujući upornosti i entuzijazmu ekipe Loopjunkies, Split već petu godinu pleše drugačijim ritmom!
 
Bad Company (UK)
Implant & Drizzt (Loopjunkies)
 
Screen setup: Symon Sez
Visuals: Basta (Confusion) , Xplode & Bionic (Loopjunkies)
 
Klub Kocka | 19.prosinca. | Početak: 23h | Ulaznica: 50kn do ponoći / 70kn nakon

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.