Skip to main content
  • 9.05.2009.

Adam Beyer dolazi na Refresh 2009!

Švedska techno zvijezda Adam Beyer nastupit će u petak 31. srpnja na ovogodišnjem Refresh festivalu u Kotoru. Proslavljeni DJ i producent iz Štokholma uvrstio je Maximus među svoje odabrane destinacije ovog ljeta.

Piše: 

Jedna od ključnih DJ figura današnjice nastavlja potvrđivati svoj liderski utjecaj  na globalnoj techno sceni sa dva nova singla „London“ i „Circuits“ iz ožujka ove godine. Sa jednakim uspjehom, Beyer je prošle godine svoje famozne DJ vještine objavio na miks albumu za kultni belgijski klub „Fuse“ nakon čega je krenuo i na američku turneju.

{seyretpic id=300 align=center}
Beyerov prvi studijski album „Decoded“ izlazi još 1996. godine i donosi mu uspjeh kakav Skandinavija dotad nije imala u elektronskoj muzici. Tri godine kasnije album „Protection“ najavljuje siguran rast tog uspjeha koji će po pravilu uvijek stizati iz njegovog studija gde su radili i techno veterani Joel Mull, Jesper Dahlback i Cari Lekebusch. U novije vrijeme njegov vjetar u leđima osjetila je i „Sweedish House Mafia“, odnosno Eric Prydz, Axwell, Sebastian Ingrosso i Steve Angello.

Nakon stotina objavljenih singlova i remiksa, Beyer (35) je danas institucija elektronske muzike, jednako omiljen među ljubiteljima svih njenih pravaca i poštovan od strane najšire DJ zajednice. Posljednjih 15 godina njegovi DJ setovi obilaze planetu, a ove godine Beyera očekuju Exit, Global Gathering, Detroit Music, Sonar, Awakenings i drugi čuveni festivali kojima se pridružuje i Refresh. Beyer u Crnu Goru stiže direktno sa Ibize gdje nastupa u prestižnom klubu Privilege na večeri svoje „Drumcode“ etikete čiju će energiju prenijeti i publici Refresh festivala u petak 31. srpnja!

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.