Skip to main content
  • Silicone Soul
  • 7.07.2010.

After Beach partiji i u Michigenu pored Makarske

I ovo ljeto očekuje vas laidback atmosfera u nezaobilaznom beach baru MICHIGEN u Tučepima (pored Makarske)

Piše: 

Naslovna foto

Silicone Soul

O čemu je riječ?
DAYLIGHT je skup evenata koji će se održavati svakim danom u periodu od 17.07 do 01.09 u popodnevnim satima beach bara MICHIGEN kao svojevrsni After Beach experience s početkom u 15h uz NIGTHLIFE rezidente Luke i Ante Jakira, Dj Vexa te specijalnih internacionalnih gostiju:

17.07.2010. Otvaranje sezone sa DJ PAULETTE (Paris, FR)
Najpopularniji ženski dj Francuske i internacionalne scene ,poznata po nastupima na tehnoparade-u i tjednom showu na popularnom Francuskom FG radiju.
Impresionirat će vas svojim energičnim dj setom i 10.000 megavatnim osmjehom !

24.07.2010. JOYCE MERCEDES (Amsterdam, NL)… Nizozemka koja je nastupila u 47 zemalja širom svijeta svirajući svoje Progressivne setove dijeleći binu s John Digweed-om, Sash-om, Anthony Papp-om, James Holden-om, Paul van Dyk-om, Chris Fortier-om , Derrick May-om….

31.07.2010. JEAN MARIE KONE (Paris, FR)– dj kojeg nema potrebe pretjerano predstavljati domaćem dijelu publike.
Dj koji je ostao zapamćen po mnogobrojnim gostovanjima u Hrvatskoj i po nezaboravnim partijima na kojima se uvijek tražila karta više. Tamnoputi dj koji će vas hipnotizirati sa svojim deep groove house ritmomovima …

07.08.2010. SILICONE SOUL ( Glasgow, UK) – Craig Morrison i Graeme Reedy tvorci planetarno popularnih megahitova (RIGHT ON, FEELING BLUE) dvojac koji stiže iz Glasgowa uveličati NIGHTLIFE – ovu osmu obljetnicu djelovanja. Ne Propustite!!!

14.08.2010. LATIN PRINCE (L.A., USA) –
Za sve istinske ljubitelje R'nB i Hip Hop glazbe, dj koji dolazi iz Los Angelesa prodrmati
ozvučenje u Beach Baru Michigen .

Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.