Skip to main content
  • Aquarius
  • 22.08.2010.

After Summer Bash u Aquariusu

Nakon uspješne morske  sezone na Zrću, klub Aquarius se u Zagrebu s jakim domaćim snagama zagrijava za novu kontinentalnu sezonu.  Vrata zagrebačkog kluba 27. kolovoza  otvoriti će u velikom stilu After Summer Bash party, s line-upom kojega čine 16 DJ-eva iz najpoznatijih zagrebačkih kolektiva. Jaka domaća imena imati će priliku u „back to back“ kombinacijama pokazati svoje muzičko znanje, ukus i iskustvo te u terminima od sat vremena ispucati svoje najbolje stvari.

Piše: 

Naslovna foto

Aquarius

Glazbeno nadmetanje održati će se na velikoj ljetnoj terasi kluba, dok će manji floor biti u dvorani A1. Dakle, cijeli Aquarius postati će velika plesna pozornica na kojoj će svoje umijeće pokazati najznačajniji i najaktualniji hrvatski DJ-evi! Baš kao u dobra stara vremena naći će se tu pomalo od dnba, fidget housa, dubstepa, deep housa, breaksa, dancehalla, UK funkya, odnosno za svakoga po nešto. Zašto kraj ljeta i povratak obvezama ne biste obilježili „đuskajući“ na najjačem zagrebačkom  plesnjaku  –  dance podiju kluba Aquarius?

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.