Skip to main content
  • 14.10.2005.

Alex Flatner & Stryke – Baby Likes To Move (Monoid)

Alex Flatner je jedan od najvećih u Europi i napravio je sjajan posao na Monoid etiketi. Dovršio je svoj Ep sa Stryke-om od čega su nastali remixevi Dweed-a i Paul Mac-a uključujući i osobni remix. „Baby loves to move“ je svestrani ep kao i kreativci koji su ga i napravili. Takav groove teče Greg Stryke-ovom […]

Piše: 

Alex Flatner je jedan od najvećih u Europi i napravio je sjajan posao na Monoid etiketi. Dovršio je svoj Ep sa Stryke-om od čega su nastali remixevi Dweed-a i Paul Mac-a uključujući i osobni remix. „Baby loves to move“ je svestrani ep kao i kreativci koji su ga i napravili. Takav groove teče Greg Stryke-ovom krvi skoro već 20-tak godina i tako daje povijesti plesne mjuze krv u vene. Kao A&R za Circlemusic i Monoid Recordings Alex Flatner je ispred svih što se tiče inovativne plesne mjuze.

A1.: „Baby likes to move“ kombinira čiste perkusije, harmonične vokale i ubitačnu bass liniju! Ritmički akordi guraju cijelu stvar naprijed. Stryke i Flatner su radili dosta dugu ističući tako harmoničnu „Baby likes to move“ ispod svih.

B1.: “Paul Mac Rmx“ počinje kao kraj „Baby likes to move“-a, kombinirajući drive elemente i agresivnost! Posjeduje dosta stvari koje se nemogu usporit, koje daju energiju cijelom kompletu elemenata što na kraju rezultira stvari koja je više od običnoga sounda. Duboke harmonije su više izražajnije i izdižu se u drugom dijelu remixa. Kao stvar koja lako može doći iz južnog dijela francuske izdiže se i može se reći kao jedna odlična stvar!

B2.: “Flatner & Dwees Rmx“ uključujući melankonične djelove i klasične zvukove originala Flatner-a i Dweed-a učinili su sjajan posao uključivanjem zvukova koji nemogu a da se ne prestanu dizati i odvajati od cjeloukupnog aranžmana. Kasnija acid linija daje totalni groove element koji daje mekani sound u cjeloukupnoj okolini remixa. Okvirno gledano stvar sa dosta stilova i zvukova dovedenih zajedno do savršenstva šta govori da techno još nije niti došao do statusa umiranja nego je tek evoluirao!

Preveo i pripremio: Fily

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.