Skip to main content
  • Alex Gaudino
  • 23.08.2010.

Alex Gaudino – ‘I’m In Love (I Wanna Do It)’

Još jedan ljetni hit koji se naprestano vrti na plesnim podijima potpisuje Alex Gaudino iz Italije.

Piše: 

Naslovna foto

Alex Gaudino

Ova pjesma doživila je nagli "boom" nakon što su je vrtili Scott Mills, Pete Tong i Judge Jules s Radia 1. Poslije je došla na playliste TV stanica Kiss, The Box, MTV a trenutno se nalazi na prvim mjestima chart ljestvica.

Talijanski maestro prvotno je bio zagrijan za disco house glazbu ali posljednjih godina njegovo ime je sinonim za kvalitetan crossover housea i electra. To je dokazao prijašnjim uratcima Destination Calabria i Watch Out.

Nedavno su mu izašli remixi za Armin Van Buurena (Never Say Never), Bob Sinclara (Peace Song), Tiesta (Escape Me) i Benny Benassia (Spaceship). Pjesmu ‘I’m In Love (I Wanna Do It)’ remixirali su Kurd Maverick, Jupiter Ace i Wideboys a premijere ćemo slušati u rujnu.

Ovog ljeta Alex je na turneji po Ibizi i Mediteranu. Hrvatska publika slušala ga je u Splitu 6. kolovoza tijekom Enter Festivala.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.