Skip to main content
  • 5.12.2008.

Alex Gaudino za doček Nove 2009. u Beogradu

Za ovogodišnji doček 2009-te godine, Tuborg i 24 Sata organiziraju zabavu koja će uvesti sve posjetitelje u Novu godinu uz veliku količinu pozitivne energije i emocija. Da bi Expo Centar u Beogradu i ove godine bio jedna od najpoželjnih lokacija za doček Nove godine, Tuborg i 24 sata su izabrali najprepoznatljivija imena iz svijeta house muzike koji će na najbolji način uljepšati ovaj događaj prenosi portal www.clubbing.rs .

Piše: 

Jedno ime koje je poznato širom svijeta i DJ koji je svojim hit singlom «Destination Calabria» osvajao sve klupske podije je Alex Gaudino , a pored njega nastupit će i talijanski bend SPIT, sačinjen od dva DJ-a i pjevačice, koji nikako ne zaostaju svojim globalnim hitom «Falling». Pored inozemnih gostiju, za domaću podršku bit će zaduženi DJ-evi Mirko i Meex.

Za novogodišnju noć izabrali smo jednu od najinspirativnijih lokacija – EXPO centar, pa će samim tim i puna pažnja biti usmjerena na kompletan vizualni sadržaj. Akcent ovog partija, pored odabira izvođača, podjednako je stavljen i na odlično isplaniranu i aktivnu scenografiju, koja će činiti jedan kompletan audio-vizualni doživljaj. Kostimirane plesačice, perike, vatromet, samo su neki od detalja koji će učiniti da svim posjetiteljima ova noć ostane u nezaboravnom sjećanju.  

Karte se u pretprodaji mogu naći po cijeni od 2000 dinara, a prodajna mesta su: Bilet servis Trg Republike, Mamut, Merkator i ostala prodajna mjesta IPS store-a,  Eventim, CS Card Service Beogradske Arene.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.