Skip to main content
  • 6.09.2024.

Amsterdam Dance Event podebljao party i konferencijskih program s preko novih 100 imena

Amsterdam Dance Event objavio je drugi val izvođača za jesen.

Piše: 

Naslovna foto

Jasper ten Tusscher

Godišnje veliko okupljanje industrije, koje će se održati od 16. do 20. listopada, ugostit će više od 3000 izvođača na 200 lokacija u glavnom gradu Nizozemske. Kao i uvijek, Amsterdam Dance Event će predstavljati izbor subkultura i podžanrova unutar elektroničke glazbe, uz posebnu konferenciju te umjetnički i kulturni program.

Druga najava izvođača uključuje nova imena kao što su Kerri Chandler, Amelie Lens, Sara Landry, Marcel Dettmann, Moodymann, Louie Vega, Martin Garrix, Charlotte de Witte, Mau P, Peach, Chris Stussy i Palms Trax.

Na popis su također dodani brojni britanski izvođači, uključujući Bena Hemsleyja – koji je osvojio DJ Magovu nagradu Best of British za najboljeg producenta 2023. godine – kao i Charlieja Sparksa, Danielle, Effy, Jane Fitz, Elkkau i druge.

Nova imena pridružuju se već bogatoj postavi otkrivenoj ranije ovog ljeta, uključujući Honey Dijon, Four Teta, Peggy Gou, Major League Djz, The Martinez Brothers, Caribou i Jeffa Millsa, među ostalima. Cjeloviti program bit će otkriven ususret samom festivalu.

Nekolicina izvođača također će se pojaviti na konferenciji ADE Pro, uključujući Martina Garrixa, Mau P-a, Indiru Paganotto, Ellen Allien, Chrisa Stussyja, Samu’ Abdulhadi, Saru Landry i Miss Monique. Ovogodišnje teme konferencije uključivat će turneje i događaje uživo, klupsku scenu u ključnim teritorijima, reinvenciju sebe kao umjetnika i još mnogo toga.

Ostali značajni programi za 2024. su proslava 20. godišnjice Tomorrowlanda s događajem Our Story, povratak KI/KI u De Bajes – bivši zatvorski prostor u Amsterdamu, te povratak drugih posebnih lokacija poput Kraljevskog tropskog instituta, De Hollandsche Manege i Stenen Hoofda.

Cjelokupni program ovogodišnjeg ADE-a istražite na službenoj festivalskoj web stranici, dok ovdje možete otkriti kako preživjeti Amsterdam Dance Event kroz naš priručnik.

pvd desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.