Skip to main content
  • 14.03.2008.

Armand Van Helden i X-Mix Productions na Miami WMC-u 2008

X-Mix Productions slavi svoju 8. uzastopnu godinu na Winter Music konferenciji u Miamiu i to s label partijem u petak, 28. ožujka – klub Suite, a kao headlineri najavljuju se Armand Van Helden, Bad Boy Bill, DJ Sneak, Felix Da Housecat, Harry Choo Choo Romero, Junior Sanchez, Mark Farina, Princess Superstar i Todd Terry. Armand Van Helden taman promovira svoj novi single ‘Je T’aime’ s remixima Switcha i Simian Mobile Disca. Radi se o singlu s albuma Ghettoblaster a prije njega rado smo slušali pjesme NYC Beat i I Want You Soul s čime je osvojio odlična mjesta na top listama diljem svijeta.

Piše: 

‘Radio’, je novi single uradak Felix Da Housecata s remixima Junior Sancheza i Sinichi Ozawe. Taj se uradak nalazi na njegovom albumu “Virgo Blaktro & The Movie Disco”, a Felix sprema u svibnju kompilaciju “Milan Global Underground”.

Harry Choo Choo Romero je taman izbacio Session Mix za Ministry of Sound Recordings.

Mark Farina čeka izdanje mixa za Fabric u svibnju, a nedavno je izbacio za OM Records takodjer mix izdanje Live in Tokyo.

Princess Superstar je pohvaljena od mnogih sa scene poput Pete Tonga, Justice i drugih. Upravo čeka izdanje singlea “Licky” u travnju. To je nastavak uspješnih izdanja nakon pjesme “Perfect Exceeder” s kojom je osvojila 3. mjesto britanskih chart ljestvica. Njen mix za Deejay Gigolo Records pod imenom “American Gigolo III” je u prodaji.

Masivna potražnja u svijetu je trenutno za pjesmom “Can You Feel It” od Todd Terrya te remixima Robbie Rivere i Paul Woolforda. Todd Terry uz to izbacuje mixanu kompilaciju za Strictly Rhythm ovoga mjeseca.

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.