Skip to main content
  • 20.02.2008.

Armani Exchange sponzorira nastup Juicy Music ekipe u Miamiu

U četvrtak, 27. ožujka budite spremni jedna je od poruka koje stižu iz produkcijske kuće Juicy Music , inače pod vodstvom Robbie Rivere. Njihov četvrti po redu Juicy Music Event sprema se na plažam Nikki Beach za vrijeme konferencije Miami WMC 2008 i što je najvažnije dogodit će se u totalno preuređenom klubu Nikki a potrajat će 17 sati uz 32 DJ gostovanja. Prošle godine preko 6000 ljudi posjetilo je baš ovaj događaj.

Piše: 

Juicy Music nastavlja tradiciju ovog eventa, tako što će glazbeni performansi započeti u 12 sati a završiti idućeg jutra u 5h. Na 3 floora zasvirat će renomirani DJ i producenti, trenutno najcjenjenija imena house, electro, tech-house i progressive scene. U goste su tako pozvali osvajača Grammya u 2008.g. Benny Benassia, te ostale Steve Angella, Sebastian Ingrossa, Sander Van Doorna, The Shapeshifterse, Axwella, Laidback Lukea.

Ovaj gore navedeni event moći ćete slušati live na XM Satellite Radio BMP Channel i na AOL Music Radiu. Ove godine Armani Exchange je zaposlio Robbie Riveru da napravi novi nastavak AX kompilacijske serije pod imenom „Twilight“, inače najnoviju kolekciju ritmičnih house uradaka koji mogu cijelu noć zabavljati posjetitelje. Bez sumnje, ovaj je to i napravio, stoga u Miamiu će biti prezentacija kompilacije „Twilight“ by Robbie Rivera.

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.