Skip to main content
  • 27.07.2009.

Armin Van Buuren, svjetski broj 1 DJ na Papayi

Klub Papaya na Zrću predstavlja po prvi put u Hrvatskoj gostovanje DJ Mag broja 1 u svijetu, trance glazbenika Armin Van Buurena. Armin Van Buuren danas predstavlja sam vrh trance ali i ukupne EDM scene. Armin je i pobjednik DJ Magovog izbora za najboljeg svjetskog DJa u 2008.g. što je zasigurna važan trenutak u njegovoj […]

Piše: 

Klub Papaya na Zrću predstavlja po prvi put u Hrvatskoj gostovanje DJ Mag broja 1 u svijetu, trance glazbenika Armin Van Buurena. Armin Van Buuren danas predstavlja sam vrh trance ali i ukupne EDM scene. Armin je i pobjednik DJ Magovog izbora za najboljeg svjetskog DJa u 2008.g. što je zasigurna važan trenutak u njegovoj karijeri. Odnio je pobjedu pred velikanima ove glazbe Tiestom i Paul Van Dykom koji već godinama osvajaju najviša svjetska glazbena priznanja.
Iza sebe ima preko 15 izdanih studijskih albuma te kompilacija. Vlasnik je najvećih svjetskih glazbenih priznanja, a njegovu radio emisiju slušaju i deseci milijuna ljudi. Poznat je i po najzahtjevnijim i najskupljim tehničkim ugovorima, a privatni avioni su sastavni dio njihovih ugovora. ON je jedan od kreatora današnje scene te vladar glazbenih top ljestvica. Armin je najbolji svjetski Dj i producent.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.