Skip to main content
  • 2.04.2009.

Arnaud Rebotini – Music Components

Arnaud Rebotini tvorac grupe Blackstrobe, lani je otvorio Porat u Pirovcu te napravio i podcast za Klubsku scenu. Od tada ni traga ni glasa. No, pred ljeto stižu nove dobre vijesti za sve ljubitelje njegovog zvuka. Radi se o debi studijskom albumu a tvorac Blackstrobea već dobro je poznat po "kreiranju glazbe koja plaši ljude".

Piše: 

Album "Music Components" će Vas doista i preplašiti jer je dosta glasan, agresivan ali i refleksivan. Kako i sam tvrdi, u produkciji je želio koristiti instrumente koji imaju svoju povijest kroz elektroničku glazbu. "Želio sam otkriti zadovoljstvo sviranja i produciranja bez laptopa, bez eksternim sekvencera". Stoga se smjestio u svoj studio i 5 dana bez izlaženja vani izgradio set pjesama koje ćemo vjerojatno brzo slušati u komadu kao neki live show.

1.    SPIRIT OF BOOGIE
2.    UN CHEVAL D'ORGUEIL
3.    1314
4.    CM
5.    SWAMP WALTZ
6.    HORNS OF INNOCENCE
7.    CONAKRY FILTER SWEEP
8.    777
9.    DECADE OF AGGRESSION
10.  MNLL

{seyretpic id=232 align=center}

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.