Skip to main content
  • 23.08.2023.

Astralis uz Astral Projection u petak, 1. rujna

Astral Projection stižu u zagrebački klub Boogaloo u petak, 1. rujna

Piše: 

Velikani svjetske Goa i Psy Trance scene gostuju u sklopu Astralis partija, a pridružit će se domaćoj postavi koju čine M-Run, DJ Yvann, DJ Go Cut i Damir Ludvig.

Iako su Astralis i Astral Projection na početku ciklusa Astralis bili gotovo sinonim, Avi Nissim i Lior Perlmutter iz najpoznatijeg Goa Trance dua, već dvanaest godina nisu nastupili u Zagrebu. Njihovo zadnje gostovanje u hrvatskoj metropoli, održano je prilikom promocije filma "Astralis-Institucija", koji je u Sjedinjenim Američkim Državama osvojio tri nagrade na festivalima u New Yorku i Los Angelesu.

Nastup u Hrvatskoj predstavlja samo jedno od mnogobrojnih odredišta na svjetskoj turneji Astral Projection, čiji su klasici "Mahadeva", "Let There Be Light", "Dancing Galaxy" i "People Can Fly" trajno zadužili međunarodnu glazbenu scenu.

Euforija oko događaja prisutna je već nekoliko mjeseci među obožavateljima, ali i među izraelski zvijezdama. Još početkom ljeta, Avi Nissim je putem društvenih mreža počeo dijeliti svoje veselje zbog nadolazećeg nastupa u Zagrebu.

"Ne samo što će duo iz Tel-Aviva uživo izvesti svoje najznačajnije hitove, već i domaći izvođači pripremaju glazbeni odabir za najzahtjevnije fanove", uzbuđeno najavljuje Damir Ludvig, DJ i suosnivač klupskog ciklusa Astralis, dodajući: "Pred nama je večer koju ćemo pamtiti cijeli život!"

Ulaznice su dostupne na Eventimu

 

 

fscope umek
Vezani članci
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.