Skip to main content
  • 13.10.2024.

Atlantida lansira svoj klupski program u novootvorenom klubu Lift

O Atlantidi smo već pisali, a od tada je mladi zagrebački kolektiv već poprilično napredovao.

Piše: 

U petak, 18.10. održat će se prva ovosezonska Atlantida u novootvorenom klubu Lift, Savska cesta 28 (Cibona).

Ovaj kolektiv čine 3 člana: Turk, Viktor i Einfakinn, kreativci koji su u posljednjih godinu dana pružili veliko osvježenje zagrebačkoj elektronskoj sceni promišljenim orkestriranjem svojih klupskih večeri. Ovaj trojac organizirao je diljem Hrvatske preko 20 događaja u posljednjih godinu dana, a sada započinju novu mjesečnu rezidenciju u klubu za kojim je Zagreb već dugo vapio.

Atlantida se spontano oformila kroz snažan community koji redovito posjećuje ove partyje te tako podržava napredak scene kroz suvremene žanrove elektroničke glazbe, koji još uvijek dobivaju svoju formu u Zagrebu. Tome u čast, kolektiv je sklopio suradnju s novom platformom za promicanje klupske kulture pod nazivom Clubhub pomoću koje korisnici mogu istraživati događaje raznih tema i žanrova. U samo 8 dana od najave događaja, Atlantida je uspjela rasprodati prva dva kontigenta ulaznica te očekuju da će 18.10. klub Lift zasjati u najboljem izdanju, pa tako i postaviti temelje zvuka koji će se tamo moći redovito čuti. Ulaznice za Atlantidu dostupne su preko Clubhub aplikacije ili web stranice, a aplikacija i ulaznice mogu se preuzeti putem ovog linka.

Atlantida promovira suvremenu house glazbu koja uključuje podžanrove kao što su Organic, Deep, Afro i Melodic house, a u kvalitetu njihovog izvođenja već smo se uvjerili kroz nekoliko njihovih prijašnjih događaja koje smo posjetili. Osim u izbor glazbe, Turk, Viktor i Einfakinn ulažu puno truda u samo iskustvo clubbinga te u vizualni identitet kroz koji se predstavljaju na društvenim mrežama i službenom Instagram profilu @atlantida_atltd. Ove elemente pokušavaju ujediniti vlastitim vizualnim efektima i scenografijom, kako bi se tijekom partyja posjetitelji osjećali kao da su u samoj Atlantidi.

Osim uspješne prošlogodišnje klupske sezone u Zagrebu, Atlantida je ljetos obišla Jadran od Poreča do Dubrovnika i kroz 10 održanih partyja osvojila podršku domaće i internacionalne publike. Lazareti u Dubrovniku, 585 u Bolu i Villa u Poreču samo su neki od klubova u kojima su uspješno prenijeli svoju viziju glazbe.

Klub Lift ima kapacitet od 400 ljudi, a u njemu će biti postavljena audio-vizualna oprema najvišeg klupskog standarda. Ulaznice za Atlantidu potražite preko Clubhub platforme.

kruder web
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.