Skip to main content
  • 4.12.2008.

Audio-vizualni doživljaj uz PlaceToBe centar

PlaceToBe je centar, svojevrsna baza i kompletan audio vizualni doživljaj, koji povezuje tri esencijalna žarišta gradskog duha, zabave i gastronomije u Sarajevu (BiH). Hacienda, Baghdad Cafe i 4 Sobe Gospođe Safije su projekti zamišljeni da potpuno ispune potrebe i očekivanja posjetilaca. Riječ je o prvoklasnoj muzičkoj i prehranbenoj ponudi koju tim kreativaca konstantno razvija.  Svojim trudom, radom, originalnošću a uz sve to dosljedni kontekstu „urbanog“, P2B su nezaobilazne turističke destinacije.

Piše: 

PlaceToBe je mjesto na kojem možete pronaći sve željene informacije o Haciendi, Baghdad Cafeu i 4 Sobe Gospođe Safije. U isto vrijeme možete provesti ugodno vrijeme uz slušanje INTERNET „P2B“ RADIJA koji vam 24 sata dnevno „uživo“ iz navedenih lokacija donosi muziku gdje god se nalazili na Planeti Zemlji.

Naš cilj je ispunjen kada na vašem licu vidimo zadovoljni osmijeh i dobro raspoloženje  dok svoje slobodno vrijeme provodite na lokacijama PlaceToBe. Ljubavna veza između vas i nas je tek započela…a kao što je poznato uspješnu vezu potrebno je na pravi način „održavati“ emocijama, i da ne zaboravimo, potrebno je dvoje .

PlaceToBe je mjesto na kojem jednostavno trebate biti!

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.