Skip to main content
  • 21.08.2009.

Austrijski duo u opatijskom Colosseumu

Izuzetno uspješni Austrijski DJ dvojac Steve Saunders i Armando d'Estate nakon nekoliko vrlo uspješnih gostovanja po hrvatskim otocima još jednom imaju priliku rasplesati svih u Colosseumu u Opatiji 27.8.

Piše: 

Moglo bi se puno pisati o ovoj dvojci, no najuvjerljivija izjava je gledati njihov performans kada zapale plesni podij i podignu atmosferu na najvišu razinu.

Izuzetno popularni Austrijski DJ dvojac Saunders i d'Estate sreli su se 2004. godine kada počinju žariti i paliti Austrijskom scenom. Oboje DJi, različitih stilova elektronske glazbe, otkrili su da objedinjavanjem njihovih različitih stilova, mogu stvoriti nešto izuzetno osobito.

Steve Saunders, početno nadahnut Njemačkom techno scenom i dobro znan po svojem progressive soundu i Armando d'Estate, funky house-loverboy, zavodio je publiku sa najfinijim vocal houseom, zajedno imaju viziju svestranog DJ seta bez ograničenja biti zarobljenima u samo jednom glazbenom stilu: skladna kombinacija deep, funky, latin i tribala; od progressive electra do minimal-tech housea.

U početku svirali su "Back to Back" na dva decka, ali kroz neprekidan razvoj njihovog izvrsnog sounda i mixanja, konačno su prezentirali svoj električan performance na 4 decka. Uistinu se može osjetiti energija te fuzije na plesnom podiju!

Njihovo DJ umijeće potvrđeno je sa svih strana, njihovim poletnim i energičnim soundom i istinski kvalitetnim nastupom, pridobili su gomilu publike i organizatora isto tako, već pri svojim prvim nastupima od Austrije, cijele Europe pa do Ibize, gdje su gostovali ili bili rezidenti.

Okarakterizirani su kao izuzetno profesionalne Dje a i ono što je najbitnije ljudima Dje koji uvijek rasplešu plesni podij i zapale atmosferu. Trenutno Saunders i d'Estate angažirani su u pogledu dovršetka njihove pjesme, koja će biti izdana do kraja ljeta 2009.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.