Skip to main content
  • 8.04.2009.

Azuli Records otvara beach klub i restoran na Ibizi

David Piccioni, vlasnik etikete Azuli Records kupio je Amante Beach klub i restoran na plaži Sol Den Serra na Ibizi. Otvaranje je predviđeno za mjesec svibanj. Lokal se nalazi ispod jednog manjeg brda odmah uz plažu, a okružen zelenilom a posjeduje i vlastitu privatnu pećinu te plažu. Restoran servira Mediteransku prehranu po prihvatljivim cijenama.

Piše: 

Tu se još nude i tečaji yoge, zdraviji način prehrane uz prirodne sokove i koktele, dok će u klubu glazbena politika biti balearskog ugođaja. Na ovoj lokaciji lani su se dogodili neki od najboljih partija na Ibizi, uključujući i one "Secret partye".

{seyretpic id=240 align=center}

"Tijekom moje karijere glazba me uvijek posebno vezala za Ibizu", objašnjava Piccioni. Želio je kreirati posebno mjesto gdje će povezati uživanje u glazbi s uživanjem u delicijama a sve to na jednom prelijepom mjestu. Vrlo dobra ideja je zabačeno mjesto, gdje bi se po nekim tvrdnjama ove godine mogli dogoditi najbolji partiji. Upravo kada vlasti na Ibizi zatvaraju klubove i ukidaju legendarne after partije, rodila se jedna nova destinacija koja u rukama Azulia ne može biti loš izbor.

{snippet 1}

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.