Skip to main content
  • 24.03.2009.

Back To Back nastupi na Exit Festivalu

Dance Arena Exit Festivala ove godine najavljuje ekskluzivne "Back to Back" nastupe velikana svjetske DJ scene. Tako će se na pozornici 9. srpnja odvijati DJ Battle između Sashe i John Digweeda, dan poslije na binu dolaze Richie Hawtin i Dubfire, a posljednjeg dana festivala – 12. srpnja posjetitelji će uživati u nastupima Green Velveta u duetu su Carl Coxom.

Piše: 

Velike DJ zvijezde i pojedinačno, britanske legende progresivnog trance i house zvuka Sasha i John Digweed svjetsku su slavu stekli upravo kao tandem famozne etikete „Renaisance“. Prošle su godine  ekskluzivno nastupali zajedno na Coachella festivalu, a ove godine dolaze u četvrtak 9. srpnja na Dance Arenu proslaviti deset godina Exit festivala. Dance Arena dočekuje i dva vodeća imena današnje minimal techno i house scene – Richie Hawtina i Dubfirea koji će nastupiti zajedno u petak 10. srpnja.
{seyretpic id=31 align=center}

Carl Cox i Green Velvet nastupit će „back to back“ na Exit festivalu u nedjelju 12. srpnja! Vjerojatno najpopularniji DJ svih vremena i doajen čikaške DJ scene ukrstit će zvuk po prvi put u svojoj višedesetljetnoj povijesti za mix pultom. Sudar dva velikana praktično je sastavljanje jednog svijeta, budući da obojica vole obilje funka i tipičan čikaški „jack“ ritam u svojim setovima o čemu upravo Velvet pjeva u svom aktualnom singlu „The Case Of Lost Jacksters“.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.