Skip to main content
  • 18.06.2024.

Bajkovito Lokvarsko jezero će ugostiti E-Basea i Animu Noctis na Final Destination tech house partyju

Party u srcu Gorskog kotara koji je nastao iz ljubavi prema elektroničkoj glazbi se vraća i ovog ljeta.

Piše: 

U subotu 27. srpnja, bajkovito Lokvarsko jezero nedaleko od mjesta Lokve u Gorskom Kotaru još jednom postaje poprište – Final Destination tech house partyja koji ove godine dovodi E-Basea i Anima Noctis kolektiv koji će odsvirati produžene setove.

E-Base je jedan od pionira hrvatske elektroničke scene s bogatim stažom i iskustvom iza sebe u ulogama DJ-a, producenta, promotora, organizatora, radijskog voditelja i novinara. Radio je za DJ Mag, Radio Cibonu, uređivao je časopis Subkultura, a vodio je i organizirao glazbene programe u klubovima poput The Best, Aquarius i Gjuro II. Tu su naravno i nastupi na brojnim važnim festivalima i događajima. E-Base je poznat i kao vrstni remikser bendova i izvođača, a u bendu Josipe Lisac je svirao dvije godine kao stalni član.

Anima Noctis je kolektiv iza kojeg stoje Skarros i Whooso, a sa svojim novonastalim konceptom kroz techno i house žele povesti publiku na putovanje u novu dimenziju kroz priču koju ne opisuju riječi već duboki ritam elektronike. Skarros je svoj put kroz klupsku scenu započeo 2022. kada niže svoje prve nastupe. Svojim setovima plesni podij obogaćuje igrom i kombinacijom profinjenih, toplih melodija housea kao i mračnim varijantama techna. Whoosov je svoju naklonost prema elektroničkoj glazbi iskazao još od malih nogu, a kad je postao DJ pronašao je stil koji je energičan, groovy, često obogaćen probranim eteričnim vokalima.

Organizatorica Final Destinationa nam je prošle godine prepričala svoju viziju partyja, koji je nastao iz ljubavi prema elektroničkoj glazbi, a za ovo izdanje nam poručuje kako je osim probranih tech-house nota osigurala i pristupačne cijene hrane i pića.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 10€ su dostupne kroz sustav Core-event i na fizičkom prodajnom mjestu u CB Tiffany u Delnicama.

SATNICA:

20h – otvoren ulaz
21h – 00h – Anima Noctis
00h – 05h – E-Base

sonus 2
dh mobile
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
dh mobile
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.