Skip to main content
  • 13.03.2009.

Balaton Sound u Mađarskoj uz 9 superstar DJ-a

Nikad jači, nikad bolji i snažniji nije bio line-up nadolazećeg festivala Balaton Sound 2009 koji se održava u Mađarskoj. 9 svjetskih zvijeda elektroničkog zvuka potvrdilo je svoj nastup uz jezero Balaton između 9. i 12. srpnja. Među potvrđenim imenima su Moby, Kraftwerk, Underworld, Thievery Corporation, Royksopp, Erick Morillo, Carl Cox, Richie Hawtin i David Guetta. Prema pretpostavkama organizatora kao i lani 4-dnevne ulaznice bit će rasprodane već u pretprodaji.

Piše: 

Klubska Scena Putovanja je u pregovorima oko dobivanja dozvole za organizaciju autobusnog aranžmana u Mađarsku.

Erick MorilloŽivuće legende elektronskog zvuka, njih 9 čine apsolutni vrh svjetske scene, neki bilo to da se radi o techno ili house glazbi. U moru festivala koji smo najavili ovaj, čini se prednjači pred svima. Moby se smatra najvažnijim pop glazbenikom desetljeća, njemački Kraftwerk su osnivači elektronskog pokreta, britanski Underworld se usidrio na vrh svojim nevjerojatnim soundtrackom za film Trainspotting. Thievery Corporation se vraćaju na binu nakon 4 godine kad su posljednji put zasvirali na mađarskom Volt festivalu koji je prava atrakcija. Mađarski debi i premijeru ima sastav Royksopp koji je re-izdao novi album nakon više godina.

Ikona techno glazbe Carl Cox također je potvrdio svoj nastup kao i Erick Morillo, favorit electro zvuka David Guetta, minimal i techno majstor Richie Hawtin.

Cijene ulaznica i ostale informacije potražite ovdje – www.balatonsound.hu .

{seyretpic id=187 align=center}

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.