Skip to main content
  • 12.12.2019.

Bass Experience – Bass Station u klubu Močvara

Bass Experience, jedna od institucija u Jungle, Dub i Drum and Bass žanrovima koja je kroz godine mijenjala svoje lice ovog petka donosi ponovo masne i isprekidane ritmove na obalu Save.

Piše: 


U goste dolazi Haris Pilton pionir gipsy dub-a, reggae selector od 1998. poznati producent i član projekata kao što su KALI FAT DUB, The Ufoslavians, Doggy Brasco in Bitter Delight.

Dolazi kako bi promovirao svoj novi i prvi roots reggae album ''Reggae Station'', Positive Reality Records. Iz Istre dolaze stari znanci Vibration Addict Soundsystem outta. Sutivanac sa svojih 6 scoopera će protresti Močvaru dubokim bassovima i ponoviti scenarij od svoga prošlog gostovanja kod nas u Zagrebu (tko je bio zna o čemu i o kakvom partiju pričamo).

Svojim reggae vibracijama protresti će vas i Rasta Altitude Sound iz Kutine, te kao i uvijek Bass Experience Crew – Richo i Jan Becele, a kako to ne bi bio pravi bass party bez drugog plesnog podija odlučili su napraviti jos jedan floor, s ciljem promoviranja novih i mladih aktera na bass sceni naziva "New Bass On The Floor".

Za ovu priliku predstavljamo Bass Couture

Rezervirajte svoje vrijeme na vrijeme u petak 13.12.2019 od 22:00-05:00h na dva floora. Ulaz 25kn prije ponoći, dok nakon treba izdvojiti 35kn.
Na kanalima Bass Couturea očekujte nagradnu za upade.

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.