Skip to main content
  • 6.09.2024.

Belgijske techno dive Amelie Lens i Charlotte de Witte su udružile snage i najavile prve zajedničke b2b setove

Dvije vodeće techno DJ-ice će početkom sljedeće godine predstaviti svoju b2b kombinaciju.

Piše: 

Amelie Lens i Charlotte de Witte su udružile snage i najavile svoje prve zajedničke b2b nastupe. Premijeru nove b2b kombinacije partijaneri će imati prilike vidjeti upravo u Belgiji, rodnoj zemlji ove dvije techno dive koje će preuzeti Flanders Expo centar 31. siječnja i 1. veljače.

Iako obe dolaze iz Belgije te su u isto vrijeme postigle svjetski uspjeh, ovaj dvojac nikad nije svirao u b2b kombinaciji, ali će zato imati debi pred 20 tisuća partijanera po večeri. Uz Amelie Lens i Charlotte de Witte će nastupati i njihove kolege i kolegice s vlastitih etiketa Exhale i KNTXT.

Ne mogu biti uzbuđenija što ću udružiti snage s Charlotte!” podijelila je Amelie Lens na društvenim mrežama te dodala: “Napokon je došlo vrijeme da se ujedinimo i stvorimo nešto doista jedinstveno i posebno za naše zajednice. Mi smo jedna scena, ujedinjeni našom nezaustavljivom ljubavlju prema glazbi!

Izražavajući svoje uzbuđenje zbog događaja, Charlotte de Witte je dodala: “Flanders Expo, vraćam se! Ovo je naša četvrta godina u Flanders Expou, a za ovo izdanje idemo više i dalje nego ikad i to ne s jednom, nego dvije noći. Osjećaj je nevjerojatan udružiti snage s Amelie Lens, naši su se putevi mnogo puta susreli i bilo je fantastično vidjeti nas obje kako rastemo u ovoj neprestano mijenjajućoj techno sceni. Ovo je belgijski techno ujedinjen, i bit će veliko.

umek desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.