Skip to main content
  • 24.08.2009.

Belvedere privodi sezonu kraju uz Valentina Kanzyania

Sezonu ljetnih uzbuđenja na terasi dubrovačkog hotela Belvedere 29. kolovoza zatvorit će Valentino Kanzyani iz Slovenije uz potporu domaćih uzdanica Torresa, Matissea i Tina. Belvedere je ove godine ugostio Umeka, Paul Davisa, Amea, Tomcrafta, Ministry of Sound i dvojac Slam. Ovu vrlo uspješnu i kvalitetnu sezonu završavaju na najbolji način. Uz Umeka poznat je kao […]

Piše: 

Sezonu ljetnih uzbuđenja na terasi dubrovačkog hotela Belvedere 29. kolovoza zatvorit će Valentino Kanzyani iz Slovenije uz potporu domaćih uzdanica Torresa, Matissea i Tina. Belvedere je ove godine ugostio Umeka, Paul Davisa, Amea, Tomcrafta, Ministry of Sound i dvojac Slam. Ovu vrlo uspješnu i kvalitetnu sezonu završavaju na najbolji način. Uz Umeka poznat je kao vodeći slovenski DJ i producent što se tiče techna, a u posljednje vrijeme tech house i minimal glazbe. Na Valentina se više ne smije gledati kao na "običnog slovenskog DJ-a". Iako nekoliko koraka iza, uspješno prati dinamiku proboja na svjetsko tržište koju je postavio Umek – najveća zvijezda slovenske klupske scene. Valentino je DJ i producent svjetskog glasa, bilo da kvalitetu vrednujete odabirom glazbe, tehnikom miksanja ili kvalitetom produkcije.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.