Skip to main content
  • Carl Cox
  • 9.08.2010.

Big Black Star – Carl Cox čeka 20,000 Splićana

Pripreme za gostovanje najpoznatije svjetske DJ zvijezde Carl Cox @ Discotheque Riva || Split Riva || 13.08.2010. u punom zamahu, i da se pojedine stvari odvijaju u skladu sa željama, a iznad očekivanja.

Piše: 

Naslovna foto

Carl Cox

Ulaznice od ponedjeljka 8.8. su 150 kn u pretprodaji, a na dan 200 kn.
Pripreme za Carl Coxa u Splitu – After Beach kao uvertira Coxu je u utorak, 10.8. u 18.00 -22.00 na Rivi, ispred ST Rive. Pille i Pero-Fullhouse. Generalna proba je u u četvrtak od ponoći do 01.00. Snimite i stavite fotografije na Facebook od Discotheque Riva i isto tako na youtube, i najbolje uratke s generalne probe organizator nagrađuje ulaznicama.

Split jedinstveno uz projekt

Grad Split je prepoznao ovaj događaj kao posebnu mogućnost međunarodnog turističkog brendiranja, i sa zadovoljstvom ističemo da smo, uz izuzetan angažman Odjela za kulturu, s pročelnicom gđom Majom Munivranom i dogradonačelnicom Splita, gđom Anđelkom Visković, već danas u stanju pokazati shemu korišćenja Rive za taj jedinstveni događaj.

Događaj su podržali svi ugostitelji s Rive, a posebnu suradnju smo ostvarili s Konzervatorskim zavodom glede zaštite zidina Palače, i PU Splitsko dalmatinskom u pogledu sigurnosnih mjera za sve posjetitelje.

Sigurnost i morski ulaz

Riva će biti zatvorena već u 16:00 h, a zatim će prazniti do 17:00 h i prepustiti sigurnosnoj provjeri.
Ulaz otvaramo u 19:00 h, a zatim od 21:00 h kreće warming up.

Pravovremeno ističemo da se ovom spektaklu neće moći prići bez kupljene ulaznice, jer će Riva biti ogradama i zavjesama zatvorena od sv. Frane, do Hrvojeve kule i Turističke palače, a i Matejuška će biti "zabranjen prostor" zbog pripreme vrhunskog vatrometa.

Na potezu od Lučke kapetanije do Matejuške neće biti dozvoljen ulaz i sidrenje plovila. Za one koji odluče doći brodom, biti će omogućen "morski ulaz", privremeno pristajanje radi iskrcaja, uz predočenje ulaznice, sa vanjske strane Lučke kapetanije, gdje su nekoć bili privezani katamarani.

Warming up i scena

U iščekivanju svjetske DJ zvijezde Carla Coxa zagrijati će nas DJ zvijezde iz Splita (Pero Fullhouse, DJ Miro i DJ Pile), Šibenika (Edy C.), Sarajeva (ARI), Zagreba (DJ Rendy, Ivan Komlinović), Osijeka (Marc Times) a očekujemo i još neke goste iz regije.

Na sredini "Discotheque Riva" bit će simbolički postavljena velika disco kugla promjera 1,5 m i svi koji kupe ulaznicu neće zažaliti.

Ozvučenje i oprema su sastavljeni ujedinjavanjem opreme 3 vrhunske hrvatske firme, te će 15 kamiona donijeti opremu za 200 m2 pozornice, LED ekrane, zvučnike, rasvjetu, …

A bude li kiše?

Bude li kiše, oprema i pozornica su natkriveni, a gdje ćeš ljepše od "dancing in the summer rain". Bude li kiše, zabave će biti više !

CARL COX je globalno gledajući  bez premca najpoznatiji i najutjecajniji DJ do sada! Sve jednogodišnje izbore najboljih DJ-eva, Cox je u potpunosti zasjenio kad su ga čitatelji velikog magazina Mixmag nedavno izabrali za najboljeg DJ-a u posljednjih 25 godina!

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.