Skip to main content
  • Winter Music Conference 2010
  • 21.01.2010.

Bliži se Winter Music Conference 2010

Bliži se proljeće a s njim sve lagano oživljava i na obalama američkog kontinenta gdje se priprema WMC 2010.

Piše: 

Naslovna foto

Winter Music Conference 2010

Cijela glazbena industrija preselit će se od 21. do 28. ožujka u Miami na Floridi gdje se održava jubilarni 25. Winter Music Conference. Uz konferenciju na kojoj se održavaju raznorazne prezentacije, radionice, predavanja, izložbe, promocije, na plažama ovoga grada poznate izdavačke kuće prezentiraju svoje DJe i producente. Hotel Shelbourne Beach Resort lani je bio domaćin WMC-a, a ove godine radi nekoliko "label" partya.

Otvaranje je predviđeno 23. ožujka u noćnom klubu Shine, a dan kasnije organiziran je DJ Mag Recession Sessions na bazenima gdje će mixati kraljevi progressive zvuka James Zabiela, Way Out West, SOS, te Dubfire koji priprema različite kombinacije housea, techna i tech-house. Također za DJ pultom će se pojaviti i Dennis Ferrer, Nic Fanciulli, Steve Lawler, Will Saul i Joris Voorn.

Cadenza organizira svoju večer također na bazenu uz svirke vlasnika etikete Luciana, Loco Dicea i Martin Buttricha. Kasnije će im se pridružiti nadolazeće ime minimal housea Reboot, dok će večernji program u Shineu odraditi Hernan Cattaneo, Darren Emerson, Anthony Pappa i Trent Cantrelle.

Shine će u tom tjednu još ugostiti Danny Tenagliu, Nick Warrena, Dave Seamana, Sashu, Timo Maasa i mnoge druge izvođače.

I ove godine Klubska scena surađuje s WMCom kao partner.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.