Skip to main content
  • 24.06.2024.

Block Party – Najjači breakdanceri regije stižu na veliki battle u zagrebačku Močvaru

“Platforma za mlade likovne umjetnike, glazbenike i plesače koja izmiče umjetnost iz konvencionalnih ambijenata galerija, kazališta i sl.” opisuju organizatori nadolazeći Block Party.

Piše: 

U Zagrebu će se 28. lipnja održati prvi Blok Party, novi event koji pokreću tri zagrebačka urbana kolektiva Street Mentality Squad, Groove Playaz i Blok Tattoo. Močvara će biti poprište velikog battlea koji će okupiti neke od najjačih breakdancera iz regije. Hostovi eventa su Leo i Kosta, a na battleu će suditi legende breakerske scene Dirty Entoni (Zagreb), Goofy (Novi Sad) i Naki (Ljubljana). Pobjednik Blok Party battlea osvaja novčanu nagradu od 400 eura, drugo mjesto nosi 200 eura a treće 100 eura, uz niz sponzorskih nagrada.

Na dan breakdance battlea u Močvari će biti otvoren buvljak na kojemu će se moći kupiti radovi nekih od najpoznatijh i najtalentiranijih umjetnika dviju generacija; Lunara i YCP-a, Tea Kisa, Bartola Galovića, Luise Pascau i Borne Ivanuša, dok će poznati zagrebački tatoo umjetnici Blok Tatoo i Tetografija otvoriti pop up studio. Za glazbu su odgovorni DJ Bon Toni iz Groove Playaz i američki DJ Amerigo Gazaway.

“Blok Party smo pokrenuli kako bismo stvorili platformu za mlade likovne umjetnike, glazbenike i plesače, ali i da bismo odmakli umjetnost od konvencionalnih ambijanata galerija, kazališta i sl. Cilj nam je Blok Party razviti u dva godišnja eventa kao mjesto koje će okupljati autentični lokani street art royalty,” rekli su organizatori Blok Partyja u najavi događaja.

Sve detalje o Blok Partyju možete pratiti na njihovim društvenim mrežama.

Upad od 13 sati iznosi 5€, a od 19 sati 10€.

FB EVENT: BLOK party

sonus 2
paul 2 mobile
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
promo djs
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.