Skip to main content
  • 11.05.2007.

Bob Sinclar večeras u ljubljanskom Fun Factoryu

Bob Sinclar piše novu povijest mainstream glazbe. I usput rečeno, prvo je poglavlje već odavno passé, jer njegov četvrti album Western Dream radi upravo ono što govori njegovo ime – globalizira svijet. I zato njegove hitove pjevaju već na izborima mladih pjevačkih talenata. Njegov nastup dogodit će se večeras 11.05. u Slovenskom Fun Factoryu (Ljubljana).

Piše: 

Kada slušaš Boba Sinclara, odlaziš na trčanje u bljuzgavici, redovito pozdravljaš gnjavatorskog susjeda, smiješ se na sastancima, zbog odličnih se remikseva dva puta voziš po obilaznici, koketiraš u prometnoj špici i počinješ čak vjerovati da se globalno zatopljenje nikada neće dogoditi. BOB SINCLAR dobitnik je nagrada NRJ DJ 2007. godine, DJ MAG Dj 2006. godine, DJ MAG najbolja pjesma 2006., a nominiran je i za Grammyja 2007.

BOB SINCLAR je DJ o kome ne treba puno pričati. Njegova muzika i prestižne nagrade govore sve o njegovom uspJehu i talentu da napravi glazbu za svačije uši.
Poslije mnogobrojnih nastupa i hit singlova, 2005. godine Bob Sinclar svojim singlom “Love generation” dostigao je do sada najveći uspjeh i još više učvrstio svoju poziciju među najbolje DJ-eve svijeta. Pjesma “Love generation” postala je i zvanična himna na Svjetskom Prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine. Poslije ovog singlea, usljedila su još dva velika hita – “World, Hold On” sa Steve Edwards-om koja se uvrstila među Top 10 pjesama na skoro svim muzičkim listama u Europi, ali i pjesma "Rock This Party (Everybody Dance Now)".

Remix pjesme "World, Hold on" koju je uradio E-Smoove nominirana je za Grammy 2007 u kategoriji "Remixed Recording". Također, "World, Hold on" izabrana je od strane Billboard Magazina kao najbolja pjesma u kategoriji “Hot Dance Club Play Single of 2006”, pobjedivši Madonnu i Christinu Aguileru.
Četvrti single sa albuma “Western Dream” pod nazivom “Tennessee” trebao je izaći u travnju ove godine, ali je otkazan zbog glasina da će izbaciti novi album. Trenutno svjetski DJ-i promoviraju i mnogo sviraju hit single „Sounds of Freedom“ za koji je napravljen i vrlo zanimljiv video spot.

umek desk
fscope umek
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.