Skip to main content
  • 21.12.2009.

Božićni party uz Marka Nastića u Makarskoj

Makarski klub West hotela Dalmacija 24. prosinca ugostit će vodeće ime srpske elektronske scene. Uz njega tu će svirati Luka i Ante Jakir, Daniel Che. Jedna po jedna klubska scena u susjednim zemljama postajala je svjesna Nastićeve, ni sa čim usporedive, vještine DJ-inga i njegovog posebnog stila sa tri audio sistema, kao i sposobnosti da umixa sve od stila Croydon tech house-a do rumbling-a. Pridruživanjem timu Recycled Loops, kao i potpisivanjem za berlinsku DJ agenciju – Kne’Deep, Nastićeva internacionalna karijera nastavlja cvjetati.

Piše: 

Odradio je svoju prvu turneju van Evrope, 2002.godine u Brazilu, a sada redovno nastupa u Britaniji, širom Azije i Evrope. Njegovi omiljeni klubovi ovih dana su: Bali, Lifka, Colloseum u Skoplju, FYR Makedonija, M47 u Mađarskoj, U60311 u Frankfurtu, i nekoliko klubova u Španjolskoj : Sala del Sel u Geroni, Techno Flash u Valladolid-u, i Florida 135 u gradu Fraga. Usporedo sa intenzivnim DJ-ingom, Marko Nastić je stvorio prvu srpsku techno izdavaèku kuću Recon Warriors, u okviru koje funkcioniraju jos dva label-a Recon Light I Traffica.

CIJENA ULAZNICE:
50 KN U PREDPRODAJI, 70KN NA DAN EVENTA

PRETPRODAJNA MJESTA:

MAKARSKA : CAFFE BAR "THE EX"
SPLIT: CAFFE BAR "EGOIST"
PLOCE: MUSIC SHOP "AMADEUS"

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.