Skip to main content
  • 22.12.2009.

Božićno raspoloženje zahvatilo je zagrebački Lemon

Božićno raspoloženje u zagrebačkom Lemonu nastavlja se 24.12. uz gostovanje Gradea te 2 dana poslije s posljednjim Housefusion-om ove godine. Grade je bio rezident najkvalitetnijih i danas već kultnih klubova poput Kluba Radija 1, Besta, Klulušića, Aquariusa i Gjure, a također je bio i radijski glazbeni urednik na legendarnom Radiju 1.

Piše: 

U svojoj je karijeri svirao po mnogim klubovima širom Hrvatske, ali je i surađivao s mnogim vrhunskim tvrtkama na njihovim promotivnim eventima ili turnejama (Red Bull, Heineken, TDR, Becks, T-Com, Phillip Morris…). Naravno, svoju kvalitetu potvrdio je i sviranjem sa mnogim velikanima klupske scene (Eric Prydz, Little Louie Vega, David Morales, Armand Van Helden, Andy Ward, Miguel Migs, Shapeshifters, Kid Massive, Pete Tong, Copyright, Freemasons, Knee Deep, Barbara Tucker, Jamie Lewis, Claude Monnet, Ian Pooley, Sister Bliss, Danny Rampling, Timmy Regisford, Llorca, Jori Hulkonnen, Paul Woolford, Phats & Small…). Također je bio i ko-autor prve hrvatske mixane klupske kompilacije pod nazivom „Nitelife vol.1“ sa kolegama Frxom i Tomom, te međunarodne kompilacije iz serijala „United DJs“. Poznat je i po svom širokom glazbenom znanju koje mu omogućuje šarolikost u setovima, odnosno mogućnost prilagodbe publici, lokaciji ili specifičnosti određenog eventa.

Lemon Club Vas poziva na posljednji Housefusion u godini 2009.

Housefusion večer od početka 2009 godine održala se popriličan broj puta. Dva velika eventa u klubu A2, ugostili su i Mlacku iz Cubisma na perkusijama, prvi put se pojavili u Sirupu, koji ih je dočekao pun i raspoložen za zabavu do jutra, proljetno/ljetna rezidencija je bila u klubu na zagrebačkoj obali Jaruna, Londoner, gdje su Housefusionovci i pokrenuli After beach partije tokom dana. Preko ljeta klub Porat i klub Pineta su ih ugostili na jadranskoj obali.

Na samom početku jesenske sezone, doveli su po prvi puta u Hrvatsku manchesterski duo Audiowhores, te bi bili skromni kad bi rekli da je gostovanje bilo pun pogodak.
Od Studenog, novi dom im je Lemon, klub u srcu Zagreba, u kojem svaki vikend možete uživati u ovoj jedinstvenoj House večeri.

26.12.2009 opet su sa Vama: DJ Ant, DJ Tom Bug, DJ Andrija, te Vas pozivaju, da zadnji put ove godine zajedno zaokružimo toliko lijepih druženja.

26.12.2009
Housefusion @ Lemon Club

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.