Skip to main content
  • 22.06.2009.

Bračka Luna započinje ljeto s `Evil` Eddie Richardsom

Ovoga ljeta elektronsku glazbu Vam pruža Summer club Luna u Supetru sa svojim lunarnim programom zbog kojega ćete se panično ukrcavati na posljednji trajekt iz Splita prema Braču i nestrpljivo čekati slijedeći vikend. A nakon rasplesane noći dan ćete provesti u kupanju i ljenčaranju u nekoj od bračkih uvala.
Pripremite se… i trenirajte.. Program u Luni otvorit će `Evil` Eddie Richards 26. lipnja uz zvukove 80-tih, dok je dan poslije predviđeno otvaranje uz tech-house party kojeg potpisuju Eddie Richards i Jake. U goste na Brač još ovoga ljeta stižu Swayzak, Ian Pooley, Dave Mothersole, Nathan Coles, Inland Knights, Chris Dis, Dan Berkson, James What, Dixon, Felver, Mitja Prinz, Mary, Frajman i Luka K.

Piše: 

Program (naziva “Lunarni program 09”) traje cijelu ljetnu sezonu četiri puta tjedno od kraja lipnja do sredine kolovoza. Nastupit će vodeća imena plesne i koncertne scene trenutno vrlo popularnih muzičkih pravaca. Spomenut ćemo samo neke:

Engleski dvojac Swayzak, vrlo dobro poznat poklonicima elektronske glazbe,  njemčki producent i dj Dixon – trenutno na vrhuncu su svoje karijere, te cijeli niz izvođača koji trenutačno spadaju u sam  vrh svjetske ponude poput londonskog dvojca Dan Berkson-a i James What-a, Ian Pooley-a.

Program našeg kluba najveći je ovoga ljeta ne samo na otoku Braču već u čitavoj splitskoj regiji te predstavlja izvrsnu promociju Hrvatske ljetne turističke ponude zanimljive domaćim a i stranim posjetiteljima. U nastavku su opis projekta i program festivala.

Otok Brač je poznat po odličnoj turističkoj posjećenosti, očekuje se i dolazak velikog broja poklonika urbane moderne glazbe sa kopna i drugih otoka, pošto će program biti kvalitetno medijski popraćen putem radia, televizije, interneta…. Brač je vrlo dobro povezan sa kopnom te je za dolazak trajektom iz pravca Splita uz besplatni prijevoz koji je organiziran od strane kluba potrebno manje od sat vremena.

Sam klub je veličine 580 kvadratnih metara sa kapacitetom od 600 posjetitelja, a smješten je na brežuljku iznad mjesta Supetar. Sa terase se pruža prekrasan pogled na splitski akvatorij. Izgrađen je u rustikalnom stilu i sjajno se uklapa u prirodni mediteranski ambijent.

Trajekti iz St-a za Supetar- 21.00h, 23.59h
Trajekti iz Supetra za St – 5.00h, 6.30h

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.