Skip to main content
  • 11.08.2008.

Brojna gostovanja obilježavaju tjedan u klubu Porat – Pirovac

12. kolovoza – U Portu ćemo ugostiti Jimpstera, vlasnika izdavačke kuće FreeRange koju je časopis DJmag proglasio najboljom u Engleskoj i koja trenutno broji preko 100 izdanja. Jimpster već 15 godina producira, remiksira i nastupa po najpoznatijim klubovima na svijetu, a ove je godine nominiran za remiksera godine. Uz njega nastupa i Justin Martin, house […]

Piše: 

12. kolovoza – U Portu ćemo ugostiti Jimpstera, vlasnika izdavačke kuće FreeRange koju je časopis DJmag proglasio najboljom u Engleskoj i koja trenutno broji preko 100 izdanja. Jimpster već 15 godina producira, remiksira i nastupa po najpoznatijim klubovima na svijetu, a ove je godine nominiran za remiksera godine. Uz njega nastupa i Justin Martin, house producent iz San Francisca, koji s Claudeom Von Strokeom vodi izdavačku kuću Dirtybird. Justin je 2004. bio nominiran za „najboljeg novog DJ-a“ na dodjeli međunarodne nagrade House Music Awards. Uz ovaj dvojac, nastupa i naš najpoznatiji house DJ tandem Pytzek&Nicole.

13. kolovoza

Legendarni splitski hip-hop bend The Beat Fleet, jedan od najoriginalnijih na hrvatskoj sceni, počastit će nas svojim koncertom upečatljivog i originalnog stila. Večer će nakon koncerta, u dobroj atmosferi, nastaviti DJ Reno uz već dobro poznate plesne ritmove house glazbe. Najavljujemo i Jabba Crew (Yesh, Venom, Kodin) iz Zagreba koji ce se pobrinuti da ljubitelji razlicitih vrsta plesne glazbe ostanu zadovoljni.

14. kolovoza

Glazbeni kolektiv pod imenom Sleepy Dancer, kojeg je sastavio DJ Hide sa željom da vrati osjećaj sviranja uživo u elektronsku glazbu. Nakon koncerta Hide će odsvirati i DJ set.

15. kolovoza

Wiggle party nam dovodi legende i svakako jedne od pionira TechHouse zvuka Terryja Francisa, Nathana Colesa i Eddie Evil Richardsa, sve od reda rezidente  najboljeg kluba na svijetu Fabrica.Također su i osnivači legendarne londonske izdavačke kuće Wiggle i klupske večeri koja je postala sinonim za acid tech-house scenu britanske prijestolnice. U ovoj posebnoj večeri koja spaja stare prijatelje, pridružit će im se klupski kolega Marijan Felver.

16. kolovoza

Dan nakon Wiggle partija u Portu nas očekuje posebna poslastica za prave sladokusce: Lee Buridge glavom i bradom! Lee je jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva uopće, koji se od početka svoje karijere nalazi na listi Top 100 najboljih DJ-eva časopisa DJmag. Publika ga obožava zbog specifičnog stila i otvorene komunikacije, koja garantira odličnu zabavu. Uz njega će nastupiti Frajman i Tosh Marcato.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.