Skip to main content
  • 7.10.2024.

BSH otkrio lokaciju ovogodišnjeg Día De Los Muertos te postavu koja svira uz Adama Beyera

Za nešto manje od mjesec dana vraća se najpoznatiji hrvatski Halloween party, a iz BSH eventsa sada otkrivaju lokaciju na kojoj će se Día De Los Muertos održati te tko će sve nastupati uz švedskog velikana.

Piše: 

Za najstrašniji dan u (četvrtak 31. listopada), BSH events priprema svoj tradicionalni Día De Los Muertos spektakl uz Adama Beyera, koji će se ove godine održati na Zagrebačkom Velesajmu.

Uz švedskog techno velikana za pultom će se još naći DJ Jock, Ilija Djokovic te Pablo Panda u b2b kombinaciji s Random Walshom.

O Adamu Beyeru gotovo sve se zna. Ovaj glazbeni čarobnjak iza sebe ima tridesetgodišnju karijeru, uspješni brend Drumcode, nekoliko alijasa i zvuk koji konstantno evoluira. Jedan je od rijetkih DJ-a čija karijera traje neprestano i na samom je vrhu još od 90-ih godina. Beyer je više puta nastupao na gotovo svim klupskim festivalima širom svijeta, on je prvi koji je upisao 100 nastupa na svjetski poznatom festivalu Awakenings.

Jedan od najtraženijih hrvatskih DJ-eva i producenata je DJ Jock. Višestruko nagrađivani DJ Jock posljednjih deset godina postiže nevjerojatne uspjehe, još otkako ga je Carl Cox potpisao za svoju izdavačku kuću te istaknuo kao DJ-a i producenta čije vrijeme tek dolazi. Splitski as redovno izdaje trake na vodećim svjetskim etiketama, sklada glazbu za filmove i video-igre, vodi vlastitu klupsku večer Roots, dok vikende provodi nastupajući u klubovima te na festivalima u Hrvatskoj, regiji i diljem svijeta. Od nedavno, Jock djeluje i pod novim pseudonimom JØL kroz kojeg donosi nešto drugačiji zvuk i viziju.

Ilija Djokovic je DJ i producent s beogradskom adresom, koji već nekoliko godina uživa u statusu regionalne zvijezde novog vala. Djokovic se tijekom proteklog desetljeća profilirao kao vrsni producent, koji svoje emocije prenosi kroz melodije i snažne ritmove. Njegovo se ime često može naći na vrhu Beatporta s izdanjima koja su se našla na etiketama poput Armade, Drumcodea, Filth on Acida i Terminala M te dobila podršku renomiranih kolega sa scene. Ilija je nastupao diljem regije, kao i u klubovima te na festivalima svjetske klase poput Untolda, Echowavesa, Watergatea, EGG Londona, De Marktkantine i drugih.

Postavu ovogodišnjeg Día De Los Muertosa zaključuju dobro poznata imena BSH-ovih događaja, tvorac ovog popularnog party brenda Pablo Panda i iskusni rezident Random Walsh (Aldo Morro).

Día de Muertos je praznik koji se tradicionalno slavi 1. i 2. studenog, iako se mogu slaviti i drugi dani, poput 31. listopada ili 6. studenog. Najviše se obilježava u Meksiku i latinskim zajednicama, a ekvivalent je Danu mrtvih koji se obilježava u Europi. BSH events već sedam godina priprema glazbeni spektakl pod imenom Día de Muertos koji je rasprodan tjednima unaprijed te se uvijek održava na posebnim lokacijama. Do ove godine ga je posjetilo čak 15 tisuća ljudi.

Ulaznice za Dia De Los Muertos uz Adama Beyera su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: BSH invites Adam Beyer – Día De Los Muertos 2024

“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.