Skip to main content
  • 12.03.2010.

Calvin Harris – čudo iz Škotske premijerno u Papayi

Najveća zvijezda britanske dance i pop scene potvrdila je nastup u sklopu popularnog ljetnog festivala „Papaya Day & Night“ u klubu Papaya (plaža Zrće)

Piše: 

Prije točno šest godina, klub Papaya je krenula festivalsku priču s prvom manifestacijom Papaya Day&Night. Iz godine u godinu festival je rastao i okupljao eminentna imena dance i klupske scene. Danas, Papaya Day&Night festival svojim zavidnim glazbenim repertoarom parira najpoželjnijim ljetnim manifestacijama u svijetu, a gosti koji posjećuju isti dolaze sa svih strana svijeta iz 52 različite zemlje. Popularna glazbena kompilacija Papaya Day&Night tako će ove godine okupiti eminentne producente i vokaliste čija će prva promotivna turneja biti na velebnom izdanju Winter Music Conferenc-a na Miami Beach.

CALVIN HARRIS DJ SET- VIŠESTRUKO NAGRAĐIVANI IZVOĐAČ, MULTI MILIJUNSKE NAKLADE, RASPRODANI KONCERTI…EKSKLUZIVNO PO PRVI PUT U REGIJI- KLUB PAPAYA 15.07.2010.

Calvin Harris je relativno novo ime na britanskoj dance sceni. 25-godišnji škot već je osvojio srca publike s pjesmom "I Am Not Alone" koja je prodana u više od miljun primjeraka prošloga ljeta. Pjesmu su remixirali svjetski poznati dj-evi Tiesto i DeadmAU5. Singl "Flashback“ izdan je krajem 2009., a zauzeo je najviša mjesta top glazbenih ljestvica (BBC radio). Isti singl remixirali su David Guetta te Eric Prydz koji su Calvinu otvorili vrata svjetske klupske scene . S albumom „Ready for Weekend“ dospio je na prvo mjesto UK ALBUMS CHARTS te za isti osvaja nominacije za prestižne nagrade:

–    "Brit Awards" za Best British Male te British Single
–    „Q Awards“ za Best Breakthrough Artist na (prema svjetski priznatom magazinu Q)

Planetarnu slavu stječe i remixe-ovima te produkcijom za svjetske poznate zvijezde kao što su Jamiroquai, Groove Armada, All Saints, Kylie Minogue…

Ovaj virtuoz nastupa u raznim varijantama, s bendom ili kao DJ- njegov novogodišnji nastup u londonskoj O2 areni, najvećoj koncertnoj dvorani u Londonu zapamćen je kao jedan od najposjećenijih koncerata uopće u Britaniji. Podsjetimo se, u istoj areni trebao je nastupati pokojni Michael Jackson, nastupali su The Rolling Stones, U2, ali i velikani trance scene Armin Van Buuren, Tiesto. Papaya Day & Night će tako uz najavljeno gostovanje broj jedan svjetskog DJ-a i producenta Armin Van Buurena (14.07.), ugostiti trenutno najveću britansko-škotsku zvijezdu Calvin Harris-a 15. srpnja koji će publici kluba Papaya po prvi put prezentirat svoj ekskluzivni DJ SET. Važno je napomenuti da je ovo njegov prvi nastup općenito u regiji.

Zbog izuzetno velikog interesa za Papaya Day & Night Summer festival molimo sve fanove da svoju ulaznicu kupe na vrijeme. Ulaznice za ovaj događaj kako trenutno stvari stoje bit će rasprodane u rekordnom roku, čak 3 mjeseca prije samog održavanja festivala. Cijena ulaznice od ponedjeljka iznosit će 300kn (40EUR).

Ulaznice dostupne:  www.eventim.hr  www.novalja.com
Za BiH prodaja (od utorka 16.03.): www.kupikartu.ba /www.diskozona.com    

PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER FESTIVAL:

14.07. Armin Van Buuren
15.07. Calvin Harris DJ SET
16.07. Ferry Corsten
17.07. Freemasons (ABP), Funkerman (Night)

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.