Skip to main content
  • 11.02.2008.

Club Azuli priprema svoje DJe za Miami WMC 2008

40-tak dana prije Winter Music Conferencea 2008 , inače glavnog događaja gdje će se susresti najveći broj glazbenih profesionalaca elektroničkog zvuka stižu novosti iz Cluba Azuli . Ovaj britanski ugledni brand povest će u Miami tako svoje omiljenje DJe kako bi svirali i prezentirali svoje nove produkcije. Team čine: osnivač David Piccioni, Tom Novy, D.Ramirez, Cedric Gervais i Vandalism. 

Piše: 

A što se tiče samih partija na kojima će gore spomenuti svirati očekuje se kombinacija housea i electro groovea. Club Azuli je renomirani brand koji nas non-stop uveseljava novi house zvukovima. Njihova rezidencija je u legendarnom londonskom klubu The Cross, a partiji koje organiziraju konstantno privlači velik broj ljudi i stvara urnebesne atmosfere. Azuli su tvorci kompilacijskom albuma za Miami, pod imenom „Azuli presents Miami“ koji je prvi put pokrenut 1999.g. gdje su prezentirali najveće uratke s Miami WMC-a.

Ove godine u planu je novo izdanje ove kompilacije „Azuli pres. Miami 08“ gdje će biti ubačeni najpopularniji house i electro dancefloor hitovi.
Što se tiče nastupa u Miamiu njihovi će se partiji odvijati u srcu ovog eventa na lokaciji „South Beach“.

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.