Skip to main content
  • 20.07.2009.

Clubvibes Gathering party

Izuzetno nam je zadovoljstvo predstaviti Vam CV Gathering Party, koji se već petu godinu za redom održava na prostoru ispod Starog mosta u Mostaru.

Piše: 

Iako je vrijeme ovog događaja usklađeno sa tradicionalnim natjecanjem u skokovima, naš događaj je ipak poseban i ima za svrhu, prije svega,okupiti i  usmjeriti mlade ljude ka elektronskoj, progresivnoj glazbi.  

Na zadovoljstvo svih ljubitelja dobre glazbe i zabave ove smo godine osigurali vrhunsku ekipu koja garantira nezaboravni provod. Kao headliner događaja, uz bakljadu koji počinje u 00:00 sati sa opening DJ-em A2B & Narcis Jr. (BiH), DJ Daniel Rajkovic (Germany), DJ Amir Grove (UK), Nihad Tule (Sweden) DJ Focho (BiH)  predstavljamo Vam zaista vrhunsku zvijezdu Barrya Ashworth aka Dub Pistols (UK).

Party će se održati 24.7.2009.

Party počinje u 20 sati, a naravno zabava je osigurana do ranih jutarnjih sati. Cijena ulaznice je 10 KM, a uz ulaznicu, svi posjetitelji dobit će besplatno energetsko piće. Press konferencija za navedeni događaj , predviđena je na sam dan party-a, dakle 24.7. (petak) u 18 sati u hotelu Bevanda, na kojoj će nazočiti svi koji sudjeluju i nastupaju, uključujući i zvijezdu večeri Barry-a Ashworta.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.