Skip to main content
  • 11.03.2010.

Confusion slavi osmi rođendan!

Jedan od najdugovječnijih zagrebačkih glazbenih kolektiva, zadužen za najbolje provode uz underground elektroniku i partije o kojima se priča mjesecima, confusion, ovog ožujka slavi 8. rođendan!

Piše: 

U vjernoj pratnji kreativaca s Revije amaterskog filma, uz čije zatvaranje se veže confusionov rođendan, proslava je organizirana za 27. ožujka u prostoru tvornice Jedinstvo. Uz cfsn DJ-e, omiljene domaćoj publici, u goste dolaze i zvijezde britanske klupske scene – dubstep čarobnjak Headhunter, te obožavatelj bass glazbe, Bok Bok koji u Londonu vodi trenutno najpopularniju klupsku večer, Night Slugs.

Uz odličan glazbeni program očekuje nas i vizualna majstorija zagrebačkih dizajnera poznata pod imenom Moe. Ovaj modularni video-ekran u kratkom roku postao je najpoželjnija scenografija svih evenata u Hrvatskoj, a na proljeće započinje i inozemnu karijeru. (www.projectmoe.net)

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji od 18. ožujka u Prostoru (Radnička), te Kingston (Radićeva) po cijeni od 45kn, a na ulazu u Jedinstvo koštati će 55kn. Program je ostvaren u suradnji sa Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.