Skip to main content
  • 2.09.2024.

Crazy P su iznenada ostali bez svoje frontmenice. Umrla je Danielle Moore

Miljenici plesne scene su redovno gostovali u lijepoj našoj.

Piše: 

U 52. godini umrla je Danielle Moore, pjevačica i frontmenica popularnih britanskih hitmejkera Crazy P-a. Vijest o iznenadnoj smrti frontmenice mančesterske grupe je objavljena na društvenim mrežama Crazy P-a.

S neutješnom tugom objavljujemo nevjerojatnu i šokantnu vijest da je naša predivna Danielle Moore preminula pod iznenadnim i tragičnim okolnostima. To se dogodilo u petak poslijepodne, 30. kolovoza. Ni sami ne možemo vjerovati ovoj vijesti, a znamo da će isto biti i za sve vas. Toliko nam je dala i toliko je volimo. Naša srca su slomljena. Treba nam vremena da procesiramo činjenicu da se ovo dogodilo. Danielle je živjela život vođen ljubavlju, suosjećanjem, zajednicom i glazbom. Živjela je najveći od svih života. Nedostajat će nam svim srcem” napisali su dugogodišnji članovi Crazy P-a, Chris Todd i James Baron.

Crazy P je nastao krajem 1990-ih na Sveučilištu u Nottinghamu, a njegovi tvorci su Chris Todd i James Baron koji su zajedno izdali album prije nego li im se Danielle Moore pridružila 2002. godine i pomogla stvoriti album “The Wicked Is Music“. Pokojna Daniella Moore je bila istaknuta članica noćnog života u Manchesteru prije nego što su je Todd i Baron uključili u grupu, a tijekom sljedeća dva desetljeća postala je sastavni dio Crazy P-ovih plesnih melodija, ritmova i legendarnih nastupa uživo.

Britanski hitmejkeri su bili česti gosti hrvatskih plesnih podija. Samo ovog ljeta su nastupili na nekoliko festivala u Tisnom, a posljednji od njih je bio Defected Croatia.

umek desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.