Skip to main content
  • 2.10.2024.

Crvena svjetla se pale! NoGuestlist otvara svoju treću sezonu u Petom Kupeu

“Budite spremni za novo poglavlje plesa pod crvenim svjetlima” poručuju organizatori.

Piše: 

U subotu 5. listopada, NoGuestlist otvara svoju treću sezonu plesa pod crvenim svjetlima u kojoj na prvom plesu u Petom Kupeu okuplja neka od najprepoznatljivijih imena zagrebačke elektroničke scene – Kali, Looka, Random Walsh (Aldo Morro) i Puhska.

Kali je biser zagrebačke elektroničke scene, čije ime možemo zateći za pultom renomiranih hrvatskih klubova i festivala. Poznata je po svom svestranom zvuku, a njezin spektar glazbenih žanrova prilagođen je vrsti događaja na kojem svira, tako da se u njenim setovima može se čuti sve od klasičnih zvukova housea, deepa, minimala do brzih i mračnih zvukova dub techna, ghetto techna, acid techna i mnogih drugih.

Looka je perspektivni DJ i producent, koji ljetne sezone provodi kao rezident DJ na plaži Zrće. Poznat je kao tech-house ekspert sa stilom koji je u isto vrijeme dinamičan i sofisticiran. Rando Walsh (Aldo Morro) je veteran scene, koji redovno dirigira s pulta odašilje probrane tech i house vibre.

NoGuestlist je kroz svoje protekle dvije sezone izgradio reputaciju zahvaljujući svom nenametljivom, ali prepoznatljivom ugođaju. S prepoznatljivim crvenim osvjetljenjem i suptilnim prilagodbama interijera, Peti Kupe pruža prostor koji je intiman, ali pun energije, podsjećajući na neka od najpoznatijih odredišta elektroničke glazbe u svijetu. Ideja iza NoGuestlista je jednostavna: stvoriti prostor za nove i nadolazeće zvijezde underground elektroničke glazbe, istovremeno pružajući večer koja djeluje jednostavno i neopterećeno.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.