Skip to main content
  • 7.04.2009.

Dada Life – “Happy Hands & Happy Feet EP”

Underground senzacija Dada Life iz Švedske istovremeno objavljuju ploču “Happy Hands & Happy Feet EP;” te debi studijski album "Just Do The Dada". Za naše krajeve potpuna nepoznanica Dada Life rade izvrsne remixe, koje možete poslušati na službenom MySpaceu . Tamo je i njihova obrada pjesme Pjanoo od Eric Prydza.

Piše: 

Olle Corneer i Stefan Engblom glazbeno su neograničeni. Inspiraciju pronalaze u John Cageu, ranom acid house zvuku, tranceu, psihodeličnim zvukovima iz 60-tih godina prošloga stoljeća te tako stvaraju jedinstven zvuk koji slušatelju daje zanimljivu stimulaciju na podiju.

Oni posjeduju vještinu da sviraju kao live actovi ili pak da odrade DJ set. Prvi veći nastupi očekuju ih u sjevernoj Americi. Za sada još uvijek nemamo detalje albuma pa objavljujemo nešto više podataka o novoj ploči gdje su remixe radili Wasted Kidz, Alex Gopher, Moonbotica i Phatzoo.

Happy Hands And Happy Feet EP

Happy Hands And Happy Feet (12” Version)
Happy Hands And Happy Feet (Malente’s Wasted Kidz & Wacky Mix)
Happy Hands And Happy Feet (Alex Gopher Remix)
Happy Hands And Happy Feet (Moonbotica Remix)
Happy Hands And Happy Feet (Phatzoo Remix)

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.