Skip to main content
  • 6.06.2008.

Dave Clarke Extrema

Ukoliko se smatrate dovoljno talentiranim i dobrim DJom, evo prave prilike za vas. Svi oni koji su radili ili nisu kao DJevi mogu se prijaviti na Dave Clarke-ov White Noise Tent natječaj Extrema Outdoor 2008. Promoter Extrema natječaja objavio je da Extrema Outdoor 2008 ovog puta bez sumnje ima bogatiji i bolji line-up nego ikad prie. Najavljerna su imena kao što su Josh Wink, Hernan Cattaneo, Erick Morillo, Troy Pierce, Goose, Dr. Lektroluv, Claude Von Stroke, Satoshie Tommie, Boys Noise, Carl Craig, DJ Hell a među njima možeš biti i ti.

Piše: 

     
      

Festival će se održati 19. srpnja u organizaciji Gigolo Recordsa, Minus-a i naravno Dave Clarke White Noise produkcije koji čuva mjesto za nekog od vas. Pobjednik ovog natječaja će otvoriti festival pod White Noise Area prije nego što počnu sa svojim nastupima Stephan Bodzin, Carl Craig, Quinc i Josh Wink. Takodjer postoji i mogućnost live broadcastinga na 3fm-u. Oni koji vide sebe u ovom poslu trebaju poslati maximum 45 minunta demo mixa prije 14. lipnja na CD mediju sa imenom i prezimenom, e-mail adresom i brojem mobilnog telefona na adresu:

EXTREMA MUSIC
"DAVE CLARK WHITE NOISE CONTEST"
P.O. Box 4950
8604 CD EINDHOVEN
HOLLAND

Pobjednici će biti proglašeni 28. lipnja u radijskoj emisiji Dave Clarke White Noise i na web stranici www.daveclarke.com . Live Broadcasting Extrema-e će se emitirati izmedju 20h i 01h.

Izvor: www.happynovisad.co.yu

{snippet 2}

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.