Skip to main content
  • 12.06.2008.

Dave Clarke, Sharam, Hernan Cattaneo na Refresh Festivalu u Crnoj Gori

Novo, drugo po redu izdanje Refresh festivala , održat će se ove godine od 7. do 10. kolovoza u Kotoru (Crna Gora). Festival se održava u kompleksu „Maximus“ smeštenom u zidinama Starog grada, a na tri različite bine, nastupit će oko 50 izvođača tijekom četiri dana na mediteranskoj obali. Pored centralnog DJ programa u glavnoj prostoriji kluba Maximus, nova četiri letnja dana, donose i dvije nove bine koje ove godine festival čine većim: Live Stage (Terasa Citadella) i HipHop Stage (Maximus).

Piše: 

SharamTijekom četiri festivalska dana, kao glavne zvijezde festivala, na DJ sceni će nastupiti Sharam iz dueta Deep Dish i DJ Sultan, te vodeći izvođači na svetskoj DJ sceni kao što su Dave Clarke, Hernan Cattaneo i Darren Emerson. Listu svjetskih zvijezda će dopuniti popularni DJi iz regije. DJ scena se nalazi u klubu Maximus, a spektakularna priroda jednog od najbolje opremljenih klubova u ovom dijelu sveta, već uživa internacionalni interes. Kapacitet ovog popularnog kluba je oko 3.000 posetitelja, a karakterizira ga superioran zvuk „line array“ tehnologije, kompjuteriziran sistem klimatizacije i rasvjete koja sadrži čak devet kolor lasera i oko stotinu suvremenih rasvjetnih uređaja, praćenih sa tri VJ projektora, LED ekranom, stroboskopima, dim mašinama i drugim atraktivnim elementima.

Hernan CattaneoVelika koncertna bina nalazi se na terasi Citadella, na zidinama Starog grada koji je još 1979. godine uvršten na Listu svjetske baštine UNESCO-a. Kapacitet „Live“ bine je oko 3.000 posjetitelja, a na Terasi Citadela će nastupiti regionalne zvijezde kao što su Van Gogh, Massimo, Boban i Marko Marković orkestar, Cubismo i brojni drugi. HipHop bina se nalazi u donjem nivou kluba Maximus, a kameni zidovi koji krase ovaj proslavljeni kotorski klub, ukrašeni su scenografijom koja stvara utisak otvorenog neba na šarmantinim ulicama starog Kotora. Ovu nesvakidašnju atmosferu, dodatno će „usijati“ majstori  iz selekcije regionalne hip-hop scene kao što su Edo Maajka, Wikluh Sky, Marčelo, Ajs Nigrutin i drugi.

U pretprodaji će moći kupiti četvorodnevne ulaznice i to u tri različite verzije:

Full – Omogućuje ulaz na Terasu Citadela i Diskoteku Maximus za programe sve tri bine tijekom sva četiri dana. Cijena ove ulaznice je 50 eura.

DJ+HipHop – Omogućuje ulaz u Diskoteku Maximus za programe DJ i Hip Hop bine tijekom sva četiri dana. Cijena ove ulaznice je 40 eura.

Live – Omogućuje ulaz na Terasu Citadela za program Live bine tijekom sva četiri dana.

Cijena ove ulaznice je 22 eura. Četvorodnevne ulaznice za Refresh festival mogu se kupiti u filijalama Prve Banke u Crnoj Gori, te u prodajnoj mreži Bilet servisa i IPS prodavnica u Srbiji. Jednodnevne ulaznice će se moći kupiti na ulazu tokom trajanja Refresh festivala. Broj ulaznica je ograničen.

{snippet 1}

pvd desk
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.