Skip to main content
  • 30.11.2009.

D.A.V.E. the Drummer –ponovo u klubu Boogaloo, miljenik hard-techno struje!

D.A.V.E. the Drummer je dugogodišnji član poznate londonske organizacijske ekipe "The Stay Up Forever Collective". Više puta je potvrdio svoj veliki utjecaj na globalnu techno scenu u zadnjih 10 godina, koliko je već na sceni. U svojim DJ i live nastupima koristeći najnovije tehnologije, predstavio je svoj jednistveni zvuk u raznim zemljama, kao što su Južna Afrika, Brazil, Australija, SAD, Francuska, Belgija, Španjolska, Kanada… Više puta je potvrdio svoj veliki utjecaj na globalnu techno scenu u zadnjih 10-ak godina, koliko je već na sceni.

Piše: 

Nastupao je na gramofonima malih klubova, ali i velikih open-air događaja, te je uvijek "razvalio" publiku svojim perfektnim smislom za pravu stvar u pravo vrijeme, te svojom odličnom DJ tehnikom. Trenutačno vodi dva record labela – "Aphex" i "Hydraulix". Njegovi produkcijski radovi našli su se na mnogim techno etiketama, kao što su Primate, CLR, Fine Audio Recordings, Bound, Giant and Dwarf, S.U.F. ili Cluster, Routemaster, 4×4, Smitten. Uz D.A.V.E.-a, na velikom floru warm up u techno maniri odraditi će dj Dechko, a nakon D.A.V.E.-a glazbeni support daje Dj Mirzinho. Na malom floru očekuje vas all night set by legendary dj Toxic!

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.