Skip to main content
  • 3.11.2008.

David Guetta, Carl Cox i Deadmau5 imaju razloga za slavlje

Ako je za trance glazbu po DJ Magu sinonim Armin Van Buuren, tada je za house zvuk broj 1 u svijetu David Guetta . Nakon još jedne fantastične godine Guetta se okrunio naslovom najboljeg house glazbenika u izboru DJ Maga i za ovu 2008.g. Službeni podaci kazuju da je ove godine u glasanju sudjelovalo preko 350,000 internet korisnika iz 167 svjetskih država.

Piše: 

Najbolje plasirani techno DJ je nenadmašivi Carl Cox, za psy trance tu su Infected Mushroom, dok je u progressive glazbi najbolju poziciju ostvario Sasha. Kao najbolji "new entry", na 11. poziciji je Deadmau5 iz Kanade.

David Guetta jedan je od najvećih francuskih house umjetnika. Praktički od 2001. kada je originalno prva verzija njegova mega-hita "Just A Little More Love" počela drmati prvim mjestom francuske klupske liste ustoličio se u prvu ligu francuskih, ali i svjetskih house DJ-a. Stil koji ste mogli doživjeti kroz istoimeni album sadrži sve elemente koje David voli miksati na DJ nasutpima – od housea preko techousea i electra do garagea. Istoimenim albumom s svojim najvećim hitom David odaje počast svojim uzorima i svim veličinama koje su razveseljavale pariške clubbere od osamdesetih godina. Kroz ovaj album David nas podsjeća na jedinstvenost francuskog housea, svojevrsnog pokreta koji je osvojio svijet kombinirajući sstilove i zvukove iz različitih točaka u vremenu i prostoru tvorivši konzistentan koktel zarazno dobre mjuze!

Carl Cox jedan je od najboljih DJ-a na svijetu. Briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ, ali i suprug. Već je previše toga rečeno o jednom od najboljih DJ-a na svijetu. Carl Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ, biznismen, ambasador plesne glazbe.

Deadmau5 (čitaj: Deadmouse), novo glazbeno čudo iz Kanade koji se danas nalazi na playlistama mnogih DJa. Deadmau5 je taman pred objavom svog prvog studijskog albuma – Random Album Title. U manje od godinu dana otkad je zakoračao na globalnu scenu, on je primio nagradu za producenta godine, postao najprodavaniji umjetnik na Beatportu, te jedan od najtraženijih elektronskih glazbenika u ovom trenutku.

{snippet 1}

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.