Skip to main content
  • 31.12.2008.

David Guetta – Everytime We Touch (Positiva Rec.)

‘Everytime We Touch’ je novi single i logičan slijed uspješnog serijala s albuma Pop Life kojeg potpisuje David Guetta. Prethodili su mu hit singlovi ‘Love Is Gone’, ‘Love Don’t Let Me Go’, i ‘Baby When The Lights’. Ovo je i osobni favorit Guette jer je istu pisao duže razdoblje u suradnji s Chris Willisom a kod produkcije je surađivao s dvojcem iz Swedish House Mafia ekipe, Steve Angellom i Sebastian Ingrossom.

Piše: 

Guetta je ove godine dosegao 5. mjesto na DJ Mag-ovoj ljestvici najboljih svjetskih DJa i drugu godinu zaredom je najbolje plasirani DJ u kategoriji house glazbe. U vrijeme kada ovom listom haraju trance imena ovo je ogroman uspjeh za cjelokupnu house scenu. U 2008.g. David je probio granice popularnosti jer su njegovi video uratci na servisu Youtube.com dosegli gledanost od preko 50 miljuna puta, a kao glazbenik nastupio je u najboljim klubovima promovirajući svoj projekt F*** Me I’m Famous. Ugostili su ga imena poput Ministry of Sounda, Pache i Cocoona.

‘Everytime We Touch’ je kombinacija underground i mainstream glazbe. Glazbeni gledajući ovo je nesumnjivo još jedan electro-house hit jer spoj ove undergrounda i komercijale se pokazao pravim rješenjem barem kod Guette. Ovaj put su mu pomogli njegovi najveći aduti i definitivno imena koja su se već dokazala na sceni. Remixe za ovu pjesmu su radili David Tort, In Petto i Robbie Rivera. Službeno izdanje zakazano je za 19. siječnja na Positiva Records.

{snippet 1}

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.