Skip to main content
  • 31.03.2008.

David Guetta i Paul Van Dyk ponijeli najviše nagrada na IDMA u Miamiu

Naslov "Love is Gone" kojeg potpisuje Hrvatima omiljeni francuski DJ i producent, David Guetta u suradnji s vokalom Chrisom Willisom osvojio je po glasovima publike iz cijelog svijeta dvije nagrade na nedavno održanom International Dance Music Awardsu za vrijeme konferencije u Miamiu. Pjesma je osvojila priznanja u kategorijama (Best Electro/Breaks Track i Best Garage/House Track). Guetta već grabi naprijed promovirajući novi single "Delirious". "Thank you Croatia, see you again next summer"…, pozdravna je poruka koju je ovaj glazbenik uputio publici u porečkom Byblosu na kraju prošlogodišnjeg ljetnog nastupa u srpnju.

Piše: 

Stoga, ostaje nam se nadati da ćemo ga za nekoliko mjeseci gledati opet na istom mjestu.

Za najbolji underground uradak nagradu je osvojio dvojac Above & Beyond s pjesmom "Home".

Paul Van Dyk je slavio s pjesmom "Let Go" (Best Alternative/Rock Dance Track i Best Progressive House/Trance Track), a s pjesmom "White Lies" (Best HiNRG/Euro Track). Najbolji američki DJ-i su Gabriel & Dresden, najbolja radio stanica BBC Radio 1, najbolja godišnja kompilacija je "The Annual 2008 – Ministry of Sound", najbolji remixer Robbie Rivera, najbolji video spot ide grupi Justice s pjesmom D.A.N.C.E. a isti su dobili i priznanje (Best Break-Through Artist). Beatport je dobio nagradu kao najbolji distributer glazbe, Ultra Records je najbolji američki label, a Ministry of Sound europski. Najbolji američki klub je Space Miami a na svjetskoj razini Amnesia na Ibizi, dok kod festivala titulu je ponio Ultra Music Fest.

Najboji mixer je 800-ica od Pioneera a player 1000-ica iz iste firme. Najbolji sound system je Bose a lista svih dobitnika je ovdje.

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.