Skip to main content
  • David Guetta
  • 21.08.2010.

David Guetta odbio postati live act

David Guetta trenutno najpopularniji svjetski DJ iz Francuske, uživa slavu sa svojim hitovima koji iz mjeseca u mjesec osvajaju prva mjesta na top ljestvicama.

Piše: 

Naslovna foto

David Guetta

Nedavno je objavio kako je odbio iskoristiti i posljednju veliku šansu da zavlada svim sferama elektronske glazbe. Trenutno kotira kao popularni pop glazbenik, DJ, remixer, producent a od svoje izdavačke kuće dobio je ponudu da postane i "live act", što bi ne sumnjamo donijelo njegovoj karijeri još bodova i definitivno uspinjanje na sam tron elektronske scene.

"Moja izdavačka kuća ponudila mi je da sviram s bendom idućih godina, ali to nije za mene", dodao je Guetta. "Odbio sam. Ja sam DJ. Borio sam se za to 20 godina da mogu kazati, da sam DJ umjetnik".

"Sada kada sam popularan neću prestati s DJ-anjem i pretvoriti se u pop zvijezdu. Sretan sam s ovime što imam i nadam se da to još može otvoriti mnoga vrata. Ali nisam za drastične promjene u svom životu kao i za promjene u načinu sviranja".

Eto i potvrde za one koji su mislili da je David Guetta "money maker". Ipak glazba mu je na prvom mjestu a sve ostalo dolazi poslije. Vjerojatno je već zaradio dovoljno i ne planira prodati svoje "JA" za karijeru.

Guetta službeno doznajemo neće nastupiti na završnom partiju u Aurori premda su najave bile na službenim flyerima kluba i Facebook stranici.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.