Skip to main content
  • David Guetta
  • 9.03.2010.

David Guetta završio produkciju singla za Madonnu

David Guetta nedavno je potvrdio glasine da započinje suradnju s Madonnom, Lady Gagom, Britney Spears i Rihann-om.

Piše: 

Naslovna foto

David Guetta

Prvi single koji je radio za Madonnu već je gotov, potvrđuje nam izvor informacija. Za suradnju s Lady Gagom naveo je kako postoje indicije da zajedno naprave jedan uradak o čemu su nedavno i pričali pri zajedničkom susretu. Šta se tiče Britney Spears i Rihanne, Guetta smatra kako treba dobru pjesmu od koje s obje pjevačice namjerava napraviti obradu na moderan način. Smatra da će se to dogoditi vrlo skoro.

Ipak njemu je na prvom mjestu biti DJ i puštati glazbu. Za nedavne posjete Americi i Australiji kazao je kako je atmosfera bila nevjerojatna. U Americi je odradio treću uspješnu turneju i kad ljudi slušaju novo ime uvijek su posebno uzbuđeni jer ne znaju što ih čeka, dodao je Guetta.

Najveći koncert Davida Guette, od svog prvog dolaska u Hrvatsku očekuje se 22.05. u zagrebačkoj Areni. Ulaznice su 280 kuna za parter ili 250 za tribine. Za sada doznajemo kako će na ovom događaju svirati i Umek te D and G.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.