Skip to main content
  • 23.10.2024.

Debi novog programa Commited u Boogaloou uz nadolazećeg španjolskog DJ-a Perga

Iza novog programa CMTD stoje DJ Ogi i Fabian Freyer.

Piše: 

U subotu 26. listopada u legendarnom zagrebačkom Boogaloou na rasporedu je premijera novonastalog programa Commited (CMTD) uz nadolazećeg španjolskog DJ-a Perga, rezidente DJ Ogija i Fabiana Freyera te Zokyja i Hadzyja.

Commited (CMTD) je pokrenut od strane DJ Ogija i Fabiana Freyera nakon produbljivanja njihovog glazbenog odnosa. Program CMTD će u svojim večerima ugostiti međunarodne i lokalne techno talente, a DJ Ogi i Fabian Freyer su posvećeni prikazivanju svoje vizije evenata na najbolji mogući način, kako bi služili zajednici i namjeravaju ostati vjerni onome što vole.

Pergo, perspektivni DJ iz Madrida i osnivač labela “Drei Vinyl“, usredotočen je isključivo na vinil. U Boogaloo donosi zvuk snažno inspiriran technom i hardgrooveom iz 90-ih i ranih 00-ih. Njegovi setovi posebni su zbog ogromne raznolikosti kod glazbene selekcije. Poznat je po manipuliranju s raznim podžanrovima, od techna do hardgroovea, preko funk ritmova pa čak i do Chicago/Detroit zvuka. Od početka karijere Pergo je stekao stekao velika priznanje diljem Europe. Nastupao je na svjetski poznatim eventima i mjestima kao što su: Fabrik Madrid, BCCO, Unlocked Barcelona, Moog Barcelona, AEDEN Berlin i mnogi drugi.

Glenn Wilson, Thomas P. Heckmann, Alexander Kowalski, Ryuji Takeuchi, Dasha Rush, DJ Shufflemaster, DJ Ogi samo su neki od istaknutih umjetnika koji su izdavali glazbu na Pergoovom labelu Drei Vinyl.

Uz Perga i CMTD rezidente DJ Ogija i Fabiana Freyera, za pultom će im se pridružit Zoky, dugogodišnji pionir hrvatske techno scene kojeg ne treba puno predstavljanja, kao i Hadzy, mlada snaga zagrebačke rastuće techno scene.

FB EVENT: CMTD w. Pergo [26.10.2024.]

halloween boog desk
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.