Skip to main content
  • Defected
  • 24.01.2010.

Defected predstavlja novi servis za promociju glazbenika

In The House Music Services novi je proizvod iz izdavačke kuće Defected.

Piše: 

Naslovna foto

Defected

Izvođačima nudi razni niz aktivnosti, prati ih u marketingu i promociji, licenciranju i izdavanju glazbe, organizaciji događaja i DJ bokingu, te snimanju glazbe. Defected ovim putem želi privući poveći broj nadolazećih talentiranih producenata i DJa koji nemaju priliku za afirmaciju na tržištu. Pomaže im kreirati osobni identitet u svijetu glazbe. Iako se ovo u prvu ruku čini odličnim servisom, pretpostavka je da se radi o čistoj kapitalističkoj eksploataciji nove radne snage, po sistemu, autorima slava, pressing oko produciranja i pokoja svirka, a izdavačkoj kući novac za dobro unovčene hit singlove. Tako danas funkcionira 70% tržišta.

U svrhu promoviranja ovog sustava kažu kako su koristeći iste metode ali drukčiji princip rada,  pokrenuli ili pak potpomogli karijere Steve Angella, David Penna, John Dahlbacka, Osunladea i drugih. Sada sve s papira prenosi se na internet.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.